„Vulturul” Doru, mai slab cu 15 kilograme după Survivor

„Vulturul” Doru, mai slab cu 15 kilograme după Survivor

Fostul concurent de la Survivor, care a ieșit recent din concurs, a fost invitat în emisiunea La Măruță, unde a povestit despre cele mai dure momente trăite în Republica Dominicană. 

„Perioada exilului m-a slăbit cel mai mult. De la al doilea exil, am intrat cu băieții mei în apă și mi-au zis: „Mamăăă, Doru, ai cam slăbit, ce-i drept”, a povestit fostul concurent. 

Doru, la fel ca și alți concurenți care au ieșit din competiție a menționat că lipsa hranei a fost printre cele mai grele condiții la Survivor. 

„Da, e greu. Ajungi sălbatic, ajungi animal. Te bucurai doar de orezul de la recompensă, cei doi cartofi și puțin ulei. În rest, cocos tati, cocos...Cred că avem sute de cocoși personal ( nr. pe care i-a mâncat)

Doru spune că îi pare rău că a ieșit în această etapă a competiției, pentru că se afla în cea mai bună formă. 

„Mă bucur că am căpătat și încrederea lor (nr.a colegilor). Conștientizau că în echipa lor au parte de un coleg bun, puternic. Și eu, și Delea, și Blaze aveam o încredere în noi”.

Alexandra Gog a avut o curiozitate. „Cine te-a enervat cel mai tare?, l-a întrebat ea pe Doru Răduță. 

„Am fost cumva deranjat la primul joc pierdut de noi, în care eu nu mi-am adus aportul. I-am luat cumva la rost pe toți în barcă. Am pus tot acest eșec pe baza lipsei de acoperiș. Ne ploua noaptea de nu mai aveai parte de somn. Ei dormeau într-un colț unde nu prea ploua. M-am luat cu ei, mi-am dat seama că au luat-o ca pe un reproș”, a spus Doru.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni