• Emisiuni
  • La Măruță
  • Zanni: “În orfelinat am crescut precum animalele. Viața de acolo e mai ceva ca-n junglă”

Zanni: “În orfelinat am crescut precum animalele. Viața de acolo e mai ceva ca-n junglă”

Astăzi, La Măruță, Zanni și-a deschis sufletul și a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre perioada în care a trăit la orfelinatul din București. 

Zanni nu este un băiat abandonat. Zanni e un băiat adoptat de oameni”, a ținut să spună artistul de 24 de ani la începutul emisiunii.

“În orfelinat, eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva. (...) Ne luau la capace, ne culcau și ne trezeau la un program anume. Eram fix ca un animal. Nu conștientizam nimic. Nu știam de ce sunt lovit. Sunt convins că și acum se mai întâmplă asta la noi în țară. Copiii sunt abuzați sau nu sunt îngrijiți cum trebuie. Până la vârsta de 9 ani am crescut ca un copil naiv. Mi-era frică să-i spun cuiva că e prost. Mă uit acum la cei mici că înjură lejer de la vârsta de 5 ani. Chiar fumeaza. E grav. Prima dată i-am spus cuiva într-un parc că e prost la 9 ani când mă jucam cu lopățelele în nisip. Și de frică m-am uitat în stânga și-n dreapta. Credeam că m-a auzit cineva. Atât de naiv eram când eram mic, chiar speriat de bombe. Acum nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”.


Apoi, artistul a continuat să povestească cu încrâncenare despre perioada din orfelinat în care nu conștientiza dacă e băiat sau fată.

Eu până la șase ani n-am știut nimic despre mine. N-am știut dacă sunt băiat sau fată. În orfelinat ne băgau la duș pe toți și ne spălau ca la auschwitz cu furtunul. Nu știam ce-i aia, fată sau băiat. Nu știam că există mamă sau tată. Nu știam nimic, doar urmăream un program. Nu știam când e ziua mea, nu m-am bucurat niciodată la un cadou. Sentimentele astea de bază pe care trebuie să le aibă un copil de obicei, eu nu le aveam”, a mărturisit cu tristețe artistul. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni