• PRO TV
  • Vlăduța Lupău pleacă la Paris pentru tratament. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Vlăduța Lupău pleacă la Paris pentru tratament. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Vlăduța Lupău pleacă la Paris pentru tratament. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Vlăduța Lupău își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Săptămâna trecută, artista și soțul ei au fost nași de cununie pentru niște prieteni, iar internauții au fost încântați de fotografiile postate de cântăreață. 

Recent, artista le-a povestit urmăritorilor că urmează să plece la Paris pentru a-și rezolva niște probleme de sănătate. Vlăduța s-a plâns că este chinuită de o tuse de care nu reușeste nicicum să scape. 

“Ați văzut că v-am zis că săptămâna viitoare merg la Paris. Merg de fapt pentru a rezolva, sper eu, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că luni o să merg la el și sper să-mi găsescă vreo cauză și să-mi dea un tratament și să mă fac un om normal”, a spus Vlăduța la InstaStories.


 

Anul acesta, Vlăduța a ajuns de mai multe ori la spital și chiar s-a pozat de câteva ori cu branula în mâna. De fiecare dată, ea și-a asigurat fanii că se simte bine, însă nu le-a spus motivul pentru care a ajuns pe patul de spital. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni