• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă în emisiunea La Măruță. ”Soțul mi-a ales ținuta”

Vlăduța Lupău, apariție spectaculoasă în emisiunea La Măruță. ”Soțul mi-a ales ținuta”

Vlăduța Lupău a împlinit, pe 8 martie, 30 de ani, iar fanii i-au făcut cel mai frumos cadou. Cea mai nouă melodie lansată de cântăreață, ”Bate vântul bate” a ajuns pe primul loc în trending. 

Prezentă în emisiunea La Măruță, Vlăduța Lupău a ținut să le mulțumească admiratorilor ei: ”Nu mă așteptam la acest lucru, deși mi-l doream de ziua mea, adică piesa pe care am lansat-o joia trecută să fie locul 1 pe YouTube. Vreau să-i mulțumesc compozitorului acestei piese, Marius de la Focșani...”

Vlăduța Lupău a avut o apariție spectaculoasă în platoul emisiunii La Măruță. Cântăreața a purtat un costum din două piese, foarte strălucitor, și cu un decolteu generos. ”Am vrut să vin într-o rochiță, dar soțul mi-a spus că am mai fost așa și că acum am 30 de ani...deci el a ales ținuta. A zis că vine vremea să fii serioasă”, a spus interpreta râzând. 

După ce a trecut cu brio de testul pregătit de gazda emisiunii, Vlăduța Lupău n-a scăpat de celebra întrebare a prezentatorului: ”Ești însărcinată?” ”Încă nu, da stați liniștiți că vă anunț eu”, a răspuns ea. 

Urmărește în materialul video de mai sus cum s-a descurcat vedeta la testul propus de echipa La Măruță. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni