• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vlăduța Lupău, amintiri dureroase. Artista a vorbit în premieră despre accidentul care a băgat-o în comă

Vlăduța Lupău, amintiri dureroase. Artista a vorbit în premieră despre accidentul care a băgat-o în comă

Vlăduța Lupău a fost invitată în platoul emisiunii “La Măruță” și a povestit în premieră despre experiența terifiantă prin care a trecut când avea 17 ani. 

Artista a fost la un pas de moarte în urma unui teribil accident de circulație. Ea i-a povestit lui Cătălin Măruță cum și-a revenit după ce a ajuns la spital în comă.

“Stăteam la 2 km și jumătate de școală și în fiecare dimineață mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan a intrat în noi. Noi mergeam pe partea normal. Și atunci am avut necazul ăsta. Părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. (…) Vecinii i-au sunat și le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău și să se grăbească să ajungă la spital că poate mă mai prind în viață. Eu eram rău. Nu îmi aduc aminte nimic de atunci. Era de Sf. Nicolae. Bogdan, fratele meu, n-a fost rănit rău. El s-a ridicat de pe șosea și când m-a văzut pe mine că nu mai am nicio reacție..nu mai mișcam, nu mai ziceam nimic…el spunea >. Atunci m-am lovit la cap și la bazin. Știu că am șchiopătat multă vreme după aceea”, a povestit Vlăduța. 

Chiar dacă acum vorbește cu lejeritate despre cumpăna din viața sa, Vlăduța a mărturisit că părinții ei au rămas marcați. 

“Părinții mei au trecut prin niște lucruri groaznice. Tati, nici acum nu poate să vorbească despre acest episod”, a mai spus îndrăgita cântăreață.
 

Tot la Măruță, Vlăduța a vorbit și despre colaborarea cu Jador, dar și despre criticile pe care le primește pe conturile de socializare.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni