• PRO TV
  • Vladimir Drăghia, despre cine crede că va câștiga trofeul Survivor România 2022. Ce reacție au avut fanii

Vladimir Drăghia, despre cine crede că va câștiga trofeul Survivor România 2022. Ce reacție au avut fanii

Vladimir Drăghia, despre cine crede că va câștiga trofeul Survivor România 2022. Ce reacție au avut fanii

Vladimir Drăghia este actor, dar și un sportiv care s-a remarcat de-a lungul anilor în multe show-uri TV ce au presupus o competiție. Câștigătorul primei ediții a concursului Exatlon România spune că urmărește Survivor și ar putea paria deja pe un concurent, capabil să câștige lupta din Dominicană. 

Dorind să le amintească urmăritorilor săi de evoluția sa de la Exatlon, fostul concurent a postat o imagini din concurs, în care se afla pe traseu cu reprezentantul echipei albastre, Ștefan Floroaica

„Pe când făceam sincron cu @stefan.floroaica pe traseele din Dominicană. Au fost vremuri frumoase. Cum vi se pare sezonul ăsta? Care vi se pare cel mai simpatic concurent? Dar cel mai antipatic? Cine credeți că va câștiga? Încep eu: cred că sezonul ăsta va fi câștigat de un războinic. Pariez pe Ionuț Popa”, a scris Drăghia în dreptul fotografiei. 


Printre urmăritorii lui Vladimir Drăghia se numără mulți fani Survivor, care și-au dat imediat cu părerea despre competiție și concurenți. 

„Cel mai bun sportiv pare Ionuț Popa, dar eu mi-aș dori să câștige Drăgulescu (să vedem cum va evolua) sau Elena Chiriac. Vom vedea. Delea este simpatic și cu bun simț” 

„Îmi doresc enorm sa câștige un războinic și mi-aș dori să fie Ionuț Popa. Dar îmi sunt foarte dragi războinicile Ștefania Ștefan și micuța Elena, are o energie și o determinare cât într-un munte! Felicitări pentru ce ai făcut tu atunci când ai și câștigat trofeul”

„Faimoșii din sezonul ăsta parca n-au zvâc, n-au determinare.Doar în Elena văd ceva sclipire și îi dau o șansă lui Drăgulescu!”

„Sper să ajungă în finală Elena Chiriac”. 

„Probabil că Ionuț Popa are cele mai mari șanse în momentul de față, dar eu tot aștept o revenire din partea Faimoșilor, mai ales din partea lui TJ, care a fost pariul meu inițial”, sunt doar câteva dintre răspunsurile oferite de fanii Survivor la întrebările lui Vladimir Drăghia. 
 

Fost sportiv de performanţă, Vladimir Drăghia a făcut parte din lotul olimpic de înot şi se implică constant în susţinerea cauzelor umanitare. De asemenea, el este cunoscut pentru participarea în show-urile TV: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (2015), „Ferma vedetelor” (2018) și altele. 


Sursă foto: Instagram/Vladimi Drăghia 

Vezi și: SURVIVOR: ExtraShow - Ed14






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni