• PRO TV
  • Viviana Sposub, finalistă în ”Ferma. Orășeni vs săteni”: De ce e considerată pisica cu nouă vieți

Viviana Sposub, finalistă în ”Ferma. Orășeni vs săteni”: De ce e considerată pisica cu nouă vieți

Viviana Sposub, finalistă în ”Ferma. Orășeni vs săteni”: De ce e considerată pisica cu nouă vieți

Viviana Sposub este unul dintre cei patru concurenți care intră în marea finală, de joi seară, de la PRO TV,  ”Ferma. Orășeni vs săteni”, având șansa să plece cu titlul de ”fermierul anului” și cu premiul de 50.000 de euro.

Viviana Sposub a intrat în Fermă de partea sătenilor cu mult entuziasm. "Îmi plac mult provocările și cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Și mă refer aici la o evoluție pe toate planurile: atât personal, cât și profesional", declara aceasta la începutul emisiunii.

Vedeta a demonstrat că este pisica cu nouă vieți, reușind să depășească, toate obstacolele... oricât de dificile au fost acestea.

Iată, mai jos, un TOP 5 cu cele mai spectaculoase momente ale Vivianei Sposub în Fermă.

Primul ei duel de eliminare a fost dramatic, dar a câștigat, scoțând-o astfel pe Alina Pușcău din competiție. Acestea au trecut prin probe de forță și nu a fost nevoie decât de două runde pentru ca Viviana să se impună în fața Alinei.

În primă fază, a reușit să o întreacă la bătutul de cuie în condiții dificile, iar apoi a ieșit învingătoare și la o luptă de echilibru. ”A fost mult mai bună. Și ca atitudine, și ca ambiție, ca tot. Mușca din bârna aia”, a declarat Cezar Ouatu despre Viviana.




A ajuns la un duel de eliminare... fără să se aștepte! Când Octavian Ciovică era la duel, a trebuit să-și aleagă pe cineva care să lupte alături de el, a ales-o pe Viviana. Au luptat contra lui Paul și Elena Chiriac. Au pierdut.




Doar că Viviana a mai primit o șansă și, după ce a trimis-o pe Alina Pușcău acasă, a ajuns în Tabăra Bandiților.






După revenirea din Tabăra Bandiților, a avut parte de un duel pentru postul de Fermier-șef... cu eliminare. A pierdut în fața Anei Maria Ababei și, încă o dată, a crezut că pleacă acasă. Nu a plecat. George Burcea, concurent și el în Ferma, a aflat că are probleme medicale, care îl împiedicau să-și mai continue aventura, așa că a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni: a ales să se retragă, lăsându-i Vivianei locul în concurs.






Mai târziu, Viviana Sposub a ajuns la duel contra Annei Lesko și a pierdut. Nu a plecat nici de data aceasta! Motivul? Toată săptămâna, fermierii au fost nevoiți să care după ei un buștean – Mutulică. Într-un final, s-a dovedit că acesta ascundea un secret prețios – era duel fără eliminare.



Viviana Sposub a ajuns, astfel, să concureze în marea finală, alături de Elena Chiriac, Augustin Viziru și Andrei Stoica, pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro.

Nu ratați marea finală ”FERMA: ORĂȘENI VS SĂTENI”, de joi, 3 decembrie, la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni