• Emisiuni
  • La Măruță
  • Virgil Musta, medicul de Timișoara care face minuni pentru pacienții infectați cu COVID-19. Ce le recomandă românilor

Virgil Musta, medicul de Timișoara care face minuni pentru pacienții infectați cu COVID-19. Ce le recomandă românilor

Virgil Musta este doctorul de la Timișoara care a obținut rezultate extraordinare în lupta împotriva virusului COVID-19. Doctorul a fost în legătură directă prin Skype, în emisiune La Măruță unde a vorbit despre cele mai noi studii și despre informații legate de măsurile de relaxare preconizate după data de 15 mai.

 „În ultimul timp au apărut tot mai multe studii și date legate de o complicație care apare la acestă boală și anume: tromboză la nivelul organelor principale din corp.”

 „Nu aș recomanda o automedicație și dacă pot face rost de anumite medicamente care se folosesc în acest trament ele sunt destul de toxice și nu sunt recomandate să fie admistrate fără o prescripție medicală!”

„Eu le recomand doar să respecte toate regulile de a preveni boala și să ducă o viață sănătoasă pentru a avea un organism rezitent. Dacă organismul este rezitent, chiar dacă faci boala, o duci pe picioare! Pentru asta trebuie să te hrănești sănătos, să nu faci abuz de dulciuri, să nu faci abuz de mâncarea de calitate slabă și să faci mișcare.”

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni