Virgil Ianțu, declarații în exclusivitate după ce a fost infectat cu noul coronavirus: "Eu și fiica mea am avut COVID-19"

15 Octombrie 2020, 18:54

Citeste mai mult despre: Virgil Iantu, Virgil Iantu coronavirus,
Autor: Cristina Răceală

Virgil Ianțu a trecut printr-o experiență neplăcută, când a aflat că el și fiica lui au COVID-19. El a acceptat să vorbească în exclusivitate, în emisiunea La Măruță, despre momentele grele prin care a trecut.

"Nu am stat internat, am avut o formă ușoară, dar totuși am trecut prin momente neplăcute. Mi-am pierdut mirosul și gustul, vreo trei, patru zile am avut o stare neplăcută. Acum sunt bine. Nu m-am panicat. Eu am fost foarte atent, nu știu de unde am luat. Fata mea a luat, ne-am testat și am fost pozitivi amândoi.Ea a fost prima care a anunțat școala că are COVID-19. Prima reacție a părinților colegilor ei a fost să o acuze că din cauza ei se va închide școala. Am primit mesaje că am luat bani, că mint. Eu am fost norocos, că am avut o formă ușoară. Dar, uite, Angela, o membră a familiei, este încă în spital, a avut nevoie de oxigen."

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!FULLSCREEN
Virgil Ianțu, declarații în exclusivitate după ce a fost infectat cu noul coronavirus: "Eu și fiica mea am avut COVID-19"
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies