• PRO TV
  • VIDEO Will Smith a ajuns la spital. Ce intervenție a făcut actorul în vârstă de 51 de ani

VIDEO Will Smith a ajuns la spital. Ce intervenție a făcut actorul în vârstă de 51 de ani

VIDEO Will Smith a ajuns la spital. Ce intervenție a făcut actorul în vârstă de 51 de ani

Actorul în vârstă de 51 de ani a devenit unul dintre cei mai cunoscute personalități de la Hollywood, datorită numeroaselor roluri jucate în producții care au devenit celebre în întreaga lume. 

Acum doi ani, Will Smith a decis să se facă vlogger, având un canal de YouTube, în care se filmează făcând diverse activități din viața sa. Are peste 7 milioane de abonați. 

În ultima perioada, actorul a decis să pună accent mai mult pe sănătate, acesta aflând că are colonoscopie. În urma acestei vești, Will Smith a decis să facă un vlog-documentar despre această intervenție și să împartă cu abonații săi această experiență.

Chiar dacă nu era prea fericit despre acest lucru, starul de la Hollywood nu și-a pierdut simțul umorului, făcând câteva glume despre această situație.

"Mulți spun că nu poți să faci 50 de milioane de urmăritori pe Instagram fără să-ți arăți fundul. Ei bine, iată-mi pe mine aici, făcând o colonoscopie. Este anul 2019 și trebuie să ne corectăm sănătatea." a spus Will Smith.

Interveția a avut loc miercuri, la 6 dimineața, într-o clinică din Miami. 

Colonoscopia reprezintă exmaniarea endoscopică a intestinului gros și partea distală a intestinului subțire cu o cameră CCD sau o cameră cu fibră optică pe un tub flexibil trecut prin anus. 

Foto - GettyImages, capturi YouTube
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni