• PRO TV
  • VIDEO Serena Williams are viitorul asigurat după ce renunță la tenis. Uite ce provocator dansează!

VIDEO Serena Williams are viitorul asigurat după ce renunță la tenis. Uite ce provocator dansează!

VIDEO Serena Williams are viitorul asigurat după ce renunță la tenis. Uite ce provocator dansează!

Serena Williams are mișcările care trebuie și în afara terenului de tenis. Veterana circuitului WTA a dansat lasciv în cadrul unui show muzical de televiziune, care va fi prezentat în fața a milioane de telespectatori în cursul acestei săptămâni.

Serena Williams (36 de ani) a stârnit ropote de aplauze în cadrul show-ului de televiziune Lip Sync Battle, în care celebritățile se întrec în a imita cu acuratețe un număr muzical. Jucătoarea de tenis a executat un dans lasciv, similar celui pe care l-a interpretat în videocliplul piesei „Sorry” a lui Beyonce. Da, Serena Williams a fost cooptată de producătorul muzical al lui Beyonce în videoclipul piesei „Sorry”, lansat de solistă în anul 2016. Jucătoarea de tenis a explicat într-un interviu acordat Associated Press cum a ajuns să facă parte din proiect.

„Îl știu pe producător de la vârsta de nouă ani. O știu și pe Beyonce destul de bine, așa că amândoi mi-au zis ceva de genul: Ne-ar plăcea să apari în acest cântec. Este despre putere, despre curaj și asta este ceea ce vedem noi în tine”, a mărturisit Serena. Lui Beyonce i-a plăcut atât de mult colaborarea cu Serena, încât a chemat-o cu ea pe scenă la finalul turneului ei muzical din 2016.

Fosta mare campioană a avut curaj și de data asta și s-a dat în stambă pe ringul de dans, într-un episod al show-ului Lip Sync Battle care a fost înregistrat pentru a fi televizat ulterior. Însă, imagini de la filmări au scăpat în media de peste Ocean și au fost publicate de TMZ.

 

Luna septembrie a fost ciudată pentru Serena Williams. A pierdut finala de la US Open în fața japonezei Naomi Osaka, meci în care a fost penalizată cu un game din cauza contestării arbitrajului. „Circul” pe care l-a făcut pe teren în timpul partidei i-a astras antipatia jurnaliștilor australieni de la The Herald Sun, care au deschis ziarul cu o caricatură ce a stârnit discuții aprinse și acuzații de rasism.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni