• Emisiuni
  • La Măruță
  • Victor Slav, de neclintit in decizia sa de a divorta. Ce a aflat despre Bianca l-a convins sa nu se razgandeasca

Victor Slav, de neclintit in decizia sa de a divorta. Ce a aflat despre Bianca l-a convins sa nu se razgandeasca

Victor Slav, de neclintit in decizia sa de a divorta. Ce a aflat despre Bianca l-a convins sa nu se razgandeasca

Bianca si Victor Slav formau unul dintre cele mai mediatizate si controversate cupluri din showbiz-ul autohton, iar decizia preaentatorului de la Meteo de a pune capat casniciei, dupa numai trei luni, a creat dispute aprinse intre cei doi soti, pe retelele de socializare.

In ultima saptamana, atat Victor, cat si Bianca s-au intrecut in a publica mesaje cu subinteles care ascund fie acuzatii, fie regrete la adresa celuilalt.Escapada roscatei alaturi de fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, a atras antipatia fanilor, care nu s-au oprit din a o trage la raspundere pe Bianca, indiferent ce mesaj sau fotografie ar fi postat pe Facebook.

In acelasi timp, Victor i-a reprosat sotiei sale ca l-a mintit, printr-un citat din Tudor Musatescu: "Minciuna premeditata nu mai e o chestiune de fantezie, ci de caracter". 

Intre timp, Bianca pare afectata de divort doar pe retelele de socializare. Paparazzii cancan.ro au surprins-o pe vedeta relaxata si zambitoare in mall, la bratul unui tanar necunoscut, semn ca nu i-a luat mult timp sa-l uite pe Victor. Acest lucru nu mai lasa loc de impacare intre cei doi, mai ales ca prezentatorul si-ar fi mutat deja lucrurile din apartamentul pe care il impartea cu "viitoarea lui fosta sotie".

 

Victor Slav a anuntat marti, pe 7 ianuarie, ca va divorta de cea care i-a fost nevasta timp de numai trei luni.  Prezentatorul meteo s-a mutat deja din caminul conjugal si este hotarat sa puna capat casniciei.

"Am anuntat-o la telefon ca am decis sa divortez. Nu a aflat de la televizor. Nu sunt un las. Sunt hotarat. Divortez. Decizia a fost luata 100% de mine. Verigheta am dat-o jos vineri, dupa ce nu mi-a raspuns la telefon", a spus Victor.

"Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Revelionul, Craciunul impreuna, ca o familie. Joi seara nu a mai fost acasa. Am banuit ca nu mai e in Romania. Mi-a dat de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am urmarit Facebook-ul, am vazut ca posteaza fotografii cu mine, m-am linistit. Am vorbit pe Whatsapp. Sunt un om care imi doresc o familie unita, linistita, eu asa am vazut la mine acasa, imi doresc copii. Se pare ca nu putem noi doi, nu este un capat de tara. Nu suntem primii. Vorbesc despre viitoarea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat sau unde a plecat. Atat timp cat sotul tau nu stie de tine patru zile, pentru mine este suficient. O sa divortez. Hotarat", a declarat Victor Slav in exclusivitate "La Maruta".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni