Vica Blochina și Oana Roman, despre Răzvan Ciobanu: ”E dureros să vezi cât de urât vorbesc despre el”

30 Aprilie 2019, 15:34


	Vica Blochina și Oana Roman, despre Răzvan Ciobanu: ”E dureros să vezi cât de urât vorbesc despre el”
Citeste mai mult despre: Razvan Ciobanu, Oana Roman, Vica Blochina,

Vica Blochina și Oana Roman, două dintre prietenele apropiate ale creatorului de modă Răzvan Ciobanu, au venit la emisiunea La Măruță pentru a vorbi despre moartea acestuia.

Vica Blochina și Oana Roman s-au numărat printre prietenele apropiate ale designerului român, iar acum au venit la emisiunea ”La Măruță” pentru a vorbi despre Răzvan Ciobanu.

Citește și: Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accident. Primele rezultate ale necropsiei

Oana Roman s-a arătat deranjată de speculațiile care înconjoară moartea lui Ciobanu, chiar în prima zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină. 

”Eu am tot spus, ceea ce îmi doresc este să încercăm să dăm la o parte aceste teorii ale conspirației și să se intereseze că a plecat dintre noi un om, extrem de talentat, că am pierdut un prieten și suntem mai săraci din cauza aceasta”, a spus Oana Roman. ”Nu este OK să arătăm pe Facebook omul acest mort. Nu este uman să ne preocupăm de acest lucru”.

Aceasta a mai precizat că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță pentru că avea o abdominoplastie care îl durea. ”Eu întotdeauna m-am gândit că o să aibă un destin tragic. 

E dureros sa vezi cât de urât vorbesc despre el”.

Vica Blochina a adăugat: ”El era un copil iubit de Dumnezeu, a fost un tip foarte carismatic. El nu a vorbit niciodată urât despre cineva. El nu a fost fericit niciodată. Eu nu l-am văzut fericit niciodată. 

Fostul lui prieten nu-și dorește să dăm nume, dar azi noapte a fost la locul accidentului, a aprins lumânările și acum a făcut o cruce mare pentru fostul lui prieten. Ei s-au împăcat acum câteva săptămâni”. 

Vica și Oana au spus că nu i-au cunoscut niciodată părinții: ”Era singurul lor copil. Nu vorbea niciodată despre familia sa”.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies