• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vica Blochina și Oana Roman, despre Răzvan Ciobanu: ”E dureros să vezi cât de urât vorbesc despre el”

Vica Blochina și Oana Roman, despre Răzvan Ciobanu: ”E dureros să vezi cât de urât vorbesc despre el”

Vica Blochina și Oana Roman, despre Răzvan Ciobanu: ”E dureros să vezi cât de urât vorbesc despre el”

Vica Blochina și Oana Roman, două dintre prietenele apropiate ale creatorului de modă Răzvan Ciobanu, au venit la emisiunea La Măruță pentru a vorbi despre moartea acestuia.

Vica Blochina și Oana Roman s-au numărat printre prietenele apropiate ale designerului român, iar acum au venit la emisiunea ”La Măruță” pentru a vorbi despre Răzvan Ciobanu.

Citește și: Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accident. Primele rezultate ale necropsiei

Oana Roman s-a arătat deranjată de speculațiile care înconjoară moartea lui Ciobanu, chiar în prima zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină. 

”Eu am tot spus, ceea ce îmi doresc este să încercăm să dăm la o parte aceste teorii ale conspirației și să se intereseze că a plecat dintre noi un om, extrem de talentat, că am pierdut un prieten și suntem mai săraci din cauza aceasta”, a spus Oana Roman. ”Nu este OK să arătăm pe Facebook omul acest mort. Nu este uman să ne preocupăm de acest lucru”.

Aceasta a mai precizat că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță pentru că avea o abdominoplastie care îl durea. ”Eu întotdeauna m-am gândit că o să aibă un destin tragic. 

E dureros sa vezi cât de urât vorbesc despre el”.

Vica Blochina a adăugat: ”El era un copil iubit de Dumnezeu, a fost un tip foarte carismatic. El nu a vorbit niciodată urât despre cineva. El nu a fost fericit niciodată. Eu nu l-am văzut fericit niciodată. 

Fostul lui prieten nu-și dorește să dăm nume, dar azi noapte a fost la locul accidentului, a aprins lumânările și acum a făcut o cruce mare pentru fostul lui prieten. Ei s-au împăcat acum câteva săptămâni”. 

Vica și Oana au spus că nu i-au cunoscut niciodată părinții: ”Era singurul lor copil. Nu vorbea niciodată despre familia sa”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni