• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vica Blochina, prima apariție la TV după eliminarea de la Suirvivor! Ce a spus vedeta despre Faimoși

Vica Blochina, prima apariție la TV după eliminarea de la Suirvivor! Ce a spus vedeta despre Faimoși

Vica Blochina a părăsit Survivor România 2023, o competiție din care a învățat cum să își depășească limitele, dar și ce înseamnă conviețuirea în situații limită. 

Vedeta TV a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, acolo unde a vorbit despre experiența unică din Republica Dominicană. Este fericită că a scăpat de kilogramele în plus, căci atunci când a ajuns în junglă „se rostogolea pe traseu”, după cum a spus chiar ea într-o notă amuzantă.

„Toată lumea râdea. Am plecat dolofană acolo, mă rostogoleam pe traseu. Cred că am slăbit 6 kilograme. Cu mâncarea, dacă nu câștigi, nu ți se dă. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos. Eu nu sunt rea la foame”, a declrat Vica Blochina.

Cât despre conflictele pe care le-a avut cu ceilalți Faimoși, fosta balerină a mărturisit: „Șerpălău a fost Iftimoaie, a fost urât că m-am certat cu Jorge din cauza lui. Știam că mă vorbește urât, pe la spate, dar nu atât de urât. Eu am crezut că el a învățat lecția de la Ferma. Din punct de vedere sportiv, e foarte slab.”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni