• Emisiuni
  • La Măruță
  • Veveritele de la Red Blonde au lansat piesa "G.L.A.S.". Noul single se aude aici - AUDIO

Veveritele de la Red Blonde au lansat piesa "G.L.A.S.". Noul single se aude aici - AUDIO

Veveritele de la Red Blonde au lansat piesa "G.L.A.S.". Noul single se aude aici - AUDIO

Veveritele de la Red Blonde revin in atentia fanilor cu o noua piesa fresh: "G.L.A.S.".

Alina si Madalina, cele doua soliste de la RedBlonde au lansat de curand o noua piesa care reprezinta totodata evolutia si maturizarea trupei, cat si schimbtari spectaculoase de imagine pentru cele doua.

Intitulata "G.L.A.S.", adica Ganduri Lasate la Aprecierea Sufletului, cea mai noua piesa semnata Red Blonde, reprezinta un pas important in cariera celor doua artiste. "Vinovata" pentru rezultatul final al melodiei este chiar Alina Chinie, care a compus versurile.  

"> este o piesa de dragoste... ranita si dezamagita. Piesa asta inseamna pentru noi, in primul rand, maturizarea noastra. Lumea stie ca avem energie, ca suntem vesele, dar acum e momentul sa vada ca stim sa si suferim!:))", a spus Alina.


"Noul single e un pas important pentru noi, mai ales pentru faptul ca odata cu lansarea lui ne mutam usor intr-o noua zona muzicala. E o piesa plina de forta, emotionanta, cu un mesaj clar si puternic, care te poate trece prin nenumarate stari. Ne-a placut din prima clipa in care am ascultat draftul in studioul Mango Records. Am stiut ca acesta va fi viitorul nostru single, Alinei i-au venit multe idei pe partea de text, iar de acolo totul a decurs firesc.", ne-a povestit Madalina.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni