• PRO TV
  • Vedetele PRO TV au văzut în avanpremieră filmul „Top Gun: Maverick”

Vedetele PRO TV au văzut în avanpremieră filmul „Top Gun: Maverick”

Vedetele PRO TV au văzut în avanpremieră filmul „Top Gun: Maverick”

Mai multe vedete și influenceri au urmărit în avanpremieră, într-un cadru exclusivist, mult așteptatul film de acțiune „Top Gun: Maverick”, marți, 24 mai, la cea mai nouă destinație de vizionare premium din zona de nord a Capitalei. 

Printre celebritățile care au acceptat invitația s-au numărat Amalia Enache, Dana Săvuica, Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, Lavinia Petrea, Cosmin Stan, Corina Caragea, Iulia Ionescu, Andra Marinescu, Bogdan Ciudoiu, Bibi, Chef Foa, Alexandra Ungureanu.

„Suntem extrem de bucuroși că invitația noastră a fost acceptată de o mulțime de persoane publice și formatori de opinie și le suntem recunoscători pentru recomandările și pentru entuziasmul cu care au primit noul concept de cinema-destinație”, a spus Mădălina Panțucu, Marketing & PR Manager la Cineplexx.

Tom Cruise revine în rolul lui Pete Mitchell (Maverick) care, după mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, este nevoit să se întoarcă în locul unde cariera lui a început. De această dată are misiunea de a-și pune în slujba noilor recruți abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat. „Top Gun: Maverick” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 27 mai.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni