• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vali Bărbulescu îi pune la zid pe Alex Velea și Antonia: ”Nu au ce căuta în muzică, sunt lipsiți de talent”

Vali Bărbulescu îi pune la zid pe Alex Velea și Antonia: ”Nu au ce căuta în muzică, sunt lipsiți de talent”

Vali Bărbulescu, fostul prezentator de la Ferma În PLUS, a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică a emisiunii ”Spui tot sau îți va lua gura foc”.

Cunoscutul DJ a preferat mai degrabă să spună adevărul, decât să mănânce iute. Bărbulescu a răspuns fără ezitare la întrebarea: ”Ce vedete din muzica românească ți se par lipsite de talent, încât nu au ce căuta în showbiz?”

El a dat trei nume: Antonia, Alex Velea și Abi, menționând că nu are nimic personal cu ei, dar consideră că nu au talent și că ar putea face altceva în afară de muzică. 

Vali nu a dorit să ascundă nici detalii referitoare la femeile din viața lui. El a recunoscut că a avut o relație cu Cătălina Toma (artista care a cântat cu BUG Mafia), despre care presa nu a aflat. Vali a numit și alte trei femei din showbiz-ul românesc care i-au făcut avansuri: Anda Adam, Andreea Raicu și Otniela Sandu. ” A fost într-un context da...dar după ce le-am făcut eu avansuri, n-au fost ele primele”, a adăugat el. 

Întrebat care sunt cele mai dorite femei din România în opinia lui, Vali Bărbulescu a răspuns: Aida Economu, Dana Rogoz și Nadia Comăneci.

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni