• PRO TV
  • Urzeala tronurilor, sfârșit de poveste. În ce filme vor juca actorii de marcă ai serialului, în 2019

Urzeala tronurilor, sfârșit de poveste. În ce filme vor juca actorii de marcă ai serialului, în 2019

Urzeala tronurilor, sfârșit de poveste. În ce filme vor juca actorii de marcă ai serialului, în 2019

Fanii seriei și-au luat adio de la Jon Snow și Mama dragonilor, după opt ani de comploturi, crime sângeroase, răzbunări odioase și lupte crâncene. Vedetele serialului lucrează la alte proiecte.

Urzeala tronurilor s-a terminat cu multe semne de întrebare din partea fanilor, iar cea mai comună dilemă e dacă Jon Snow a procedat bine când a ucis-o pe Daenerys Targaryen. Am putea afla asta doar dacă serialul va avea o continuare. Ceea ce știm sigur e că starurile seriei și-au încheiat misiunea și lucrează intens la noi proiecte cinematografice. Unele chiar neașteptate.

Emilia Clarke


După rolul Daenerys Targaryen, eliberatoarea de sclavi și Mama dragonilor, Emilia Clarke o arde pe comedie în 2019. Actrița britanică va juca în comedia romantică Last Christmas, regizată de Paul Feig. Rolul, total diferit față de cel din Urzeala tronurilor, ne-o prezintă pe Emilia Clarke drept ajutorul lui Moș Crăciun. Distribuția e completată de Emma Thompson, Henry Golding și Michelle Yeoh. Filmul are lansarea oficială la 8 noiembrie 2019.

Sophie Turner


Actrița britanică a avut motive serioase să-i mulțumească personajului ei din Urzeala tronurilor (Sansa Stark) pentru felul în care i-a șletuit caracterul. Sophie Turner, care a crescut cu acest rol, va juca în Dark Phoenix, un film de aventuri și Sci-Fi regizat de Simon Kinberg. Distribuția e completată de Jennifer Lawrence, Jessica Chastain și Nicholas Hoult.

Tot în 2019, Sophie Turner va apărea în thrillerul Broken Soldier, unde joacă rolul unei adolescente care se împrietenește cu un veteran de război ce suferă de sindrom de stres posttraumatic.

Peter Dinklage


Tyrion Lannister nu ia pauză după Urzeala tronurilor. Actorul va pune voce în două filme de animație – The Angry Birds 2 (lansare 16 august 2019) și The Croods 2 (23 decembrie 2020).

Citește și: Are 1 metru și 35 cm înălțime și câștigă milioane de dolari pe an. Dar iată cum arată soția lui Peter Dinklage

Lena Headey


Actrița care a interpretat-o pe Cersei Lannister va juca în drama The Flood, care spune povestea unui ofițer de imigrări (Lena Headey) care va decide soarta unui solicitant de azil periculos. Filmul îi are în prim-plan pe Iain Glen, Arsher Ali și Ivanno Jeremiah. În acest moment, actrița din Urzeala tronurilor filmează la thrillerul Crooks și la filmul de acțiune Gunpowder Milkshake, care vor fi lansate în 2020.

Maisie Williams


Rolul Arya Stark i-a adus nouă premii pentru interpretare și a propulsat-o pe Maisie Williams în Universul Marvel. Actrița va apărea în pelicula The New Mutants, programată a fi lansată în aprilie 2020. În prezent, actrița de 22 de ani lucrează la thrillerul The Owners, alături de Rita Tushingham și Sylvester McCoy.

Nikolaj Coster-Waldau


Jaime Lannister a strălucit în Urzeala tronurilor, acum a venit rândul lui Christian să arate ce poate în thrillerul Domino. Filmul, care urmează a fi lansat pe 30 mai 2019, spune povestea unui ofițer de poliție din Copenhaga care încearcă să răzbune moartea partenerului său. 

Totodată, Waldau a mai filmat două pelicule în țara natală, Danemarca – Suicide Tourist și Notat.

Kit Harington


Este singurul care a anunțat că vrea să se bucure de o pauză după Urzeala tronurilor. „Aș vrea să fac un pas în spate și să mă bucur de anonimat, să-mi tund părul, să mă fac mai greu de recunoscut drept personajul din serial și să fac și alte lucruri, cu un look total schimbat”, a dezvăluit Kit Harington pentru Entertainment Weekly. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni