• PRO TV
  • Unde a fugit de război Kim Kardashian a Ucrainei. Ce viață duce acum influencerița cu cea mai mică talie

Unde a fugit de război Kim Kardashian a Ucrainei. Ce viață duce acum influencerița cu cea mai mică talie

Unde a fugit de război Kim Kardashian a Ucrainei. Ce viață duce acum influencerița cu cea mai mică talie

Alena Omovich, supranumită și Kim Kardashian a Ucrainei a dispărut pe o perioadă de pe rețelele sociale, iar fanii erau îngrijorați. Influencerița cu peste 1,6 milioane de urmăritori a reușit să plece din Ucraina și s-a refugiat într-un ținut exotic. 

Lăudată pentru talia ei incredibil de subțire, obținută în urma operațiilor estetice, Alena a devenit rapid o celebritate pe Instagram. După ce a început să pozeze provocator, ea a a reușit să atragă atenția unor branduri renumite de lenjerie intimă și așa a câștigat sume importante de bani. 

Imediat după invazia rusă în Ucraina, tânăra a zburat peste Ocean, iar acum se află în Caraibe. Influencerița nu și-a abandonat activitatea online, așa cum au crezut mai mulți internauți. Ba mai mult, aceasta face story-uri cu viața din această zonă și pozează pe plajele sălbatice. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Într-o postare recentă, Alena spune că se bucură de meniul bogat în fructe de mare, menționând că prețurile sunt mult mai mici ca în Ucraina. 

„Aici, cu 18 $ te poți bucura de o masă alcătuită dintr-un rechin abia prins din ocean, un homar și fructe de mare. Există o singură problemă: murdăria. Dacă nu vă deranjează acest lucru, acest loc o să vă placă”, le mărturisește ea urmăritorilor. 

Într-un alt cadru, Alena spune că în timp ce se delecta cu bunătățile mai sus menționate, un șobolan a trecut pe sub masă. 




Citește și: Duce o viață de lux, dar le-a cerut fanilor bani pentru ziua sa de naștere. Ce cadou și-a dorit Kim Kardashian a Ucrainei

Sursă foto: Instagram/ alena_omovychofficial

Vezi și : 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni