• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Un tânăr de 20 de ani a câștigat 12.000 de lire pe zi în timpul pandemiei: „Să nu renunți niciodată!”

Un tânăr de 20 de ani a câștigat 12.000 de lire pe zi în timpul pandemiei: „Să nu renunți niciodată!”

Un tânăr de 20 de ani a câștigat 12.000 de lire pe zi în timpul pandemiei: „Să nu renunți niciodată!”

Un tânăr antreprenor de doar 20 de ani a reușit să strângă chiar și 12.000 de lire pe zi în timpul pandemiei, după ce a început să vândă produse extrem de necesare oamenilor în timpul lockdown-ului, scrie BBC.

Ben Gulliver, originar din Worcestershire, lucra la un salon de înfrumusețare, și s-a trezit trimis acasă din cauza pandemiei. Astfel, a trebuit să-și regândească viața în noile condiții.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a început prin a vinde mii de dispozitive de curățare a dinților, care s-au dovedit a fi foarte folositoare odată cu închiderea cabinetelor dentare, iar apoi a trecut la echipamente de fitness și chiar cești de cafea. 

Comanda produsele din China și le vindea cu un preț mai mare în țara lui natală. 

„Asta îți arată cât de multe se pot schimba într-un an. Am vrut mereu să muncesc pentru mine. Când eram la școală, cumpăram acadele cu 15 pence și le vindeam cu 1 liră”, a povestit Ben.

Dacă inițial livra personal comenzile, în scurt timp s-a văzut nevoit să apeleze la servicii de curierat, pentru că nu le mai făcea față. Tânărul a recunoscut că ajunsese să încaseze și 12.000 de lire pe zi.

A renunțat la jobul său de la salonul de înfrumusețare și, după ce prima perioada de lockdown s-a încheiat în Marea Britanie, a reușit să vândă afacerea cu dispozitive de curățare a dinților unui om de afaceri american în schimbul unei sume cu șase cifre.

Vinde în continuare echipamente de fitness și se gândește cum să evolueze și cum să-i convingă și pe alții că nu trebuie să se dea bătuți niciodată atunci când visează să-și schimbe viața. 

Sursă foto: Profimediaimages.ro/Shutterstock


Imperiul Leilor se pregătește pentru al doilea sezon în România, iar antreprenorii dispuși să împărtășească din experiența lor de business sunt Dan Șucu (Mobexpert), Cristina Bâtlan (Musette), Dragoș Petrescu (City Grill), Mohammad Murad (Phoenicia Group) și Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation). 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram pentru a afla primul tot ce e nou!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni