• PRO TV
  • Un cuplu din India a ales nume interesante pentru gemenii născuți în timpul pandemiei de coronavirus

Un cuplu din India a ales nume interesante pentru gemenii născuți în timpul pandemiei de coronavirus

Un cuplu din India a ales nume interesante pentru gemenii născuți în timpul pandemiei de coronavirus

Doi soți din India, care au devenit în urmă cu câteva zile părinții unei perechi de gemeni, au ales niște nume interesante în contextul actual.

Preeti Verma a adus pe lume o fată și un băiat, care au fost botezați Corona și Covid. Ea și tatăl copiilor au hotărât să facă asta deoarece își doresc să ”împrăștie bucurie, nu teamă”, a declarat Vimay Verma. 

Copiii au venit pe lume pe data de 27 martie la un spital din Raipur (India). Mama a declarat pentru presa din țara sa că: ”În timpul travaliului au apărut câteva probleme, dar ne-am dorit ca această zi să devină memorabilă”. 

Cuplul mai are o fetiță de doi ani, iar pentru nașterea gemenilor nu au avut parte de niciun ajutor din partea familiei, din cauza restricțiilor de circulație din India. 

”Circulația mașinilor este interzisă, poliția ne-a oprit de mai multe ori, dar văzând în ce stare mă aflu, ne-au lăsat în pace”, a declarat femeia. 

Cuplul a mai povestit că rudele nu sunt de acord cu numele alese pentru copii și că se vor mai gândi dacă vor rămâne așa sau nu.

Vezi și: Când facem bine, #NeFacemBine. Acasă nu ești singur

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni