• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ultimele ediții MasterChef resimțite din ce în ce mai greu de concurenți: "Nu vreau să las șorțul"

Ultimele ediții MasterChef resimțite din ce în ce mai greu de concurenți: "Nu vreau să las șorțul"

Ultimele ediții MasterChef resimțite din ce în ce mai greu de concurenți: "Nu vreau să las șorțul"

Competiția MasterChef se apropie de final! Au mai rămas 6 bucătari amatori care sunt dispuși să demonstreze că merită să ajungă în finală și să aibă o șansă la marele premiu! 

Diseară, de la 21:30, concurenții vor fi nevoiți să gătească în bucătăria unui restaurant - o premieră în acest sezon. „Astăzi vă veți testa aptitudinile departe de confortul MasterChef. Nu aveti bancul vostru, nu aveți aragazul vostru – totul este la comun”, le vor spune chefii. 

Cei 6 participanți vor fi împărțiți în două echipe și vor fi nevoiți să pregătească câte trei feluri de mâncare pentru clienți. Presiunea gătitului în bucătăria unui restaurant scoate la iveală tensiunea dintre concurenți: nu sunt suficiente ochiuri de aragaz pentru fiecare, iar ei trebuie să se adapteze. 

Când s-a dat start gătit, efectiv ei și-au pus trei oale pe aragaz, iar eu a trebuit să fac desertul lângă tigăi din care sărea ulei de la vită în preparatul meu… a fost destul de dificil pentru mine”, va spune Maria Stănciuc. Cât de greu este să împarți cu adversarii ustensilele și spațiul cu echipa adversă, aflăm în câteva ore.

Lucrați în echipă! Fără orgolii!”, le va spune Chef Joseph Hadad când va observa că în loc să se concentreze pe ce au de făcut, găsesc motive de intrigă între ei. „Experiența de azi va fi una completă și ii va pune în fața unei realități pentru care, poate, nu sunt încă pregătiți”, va concluziona și Chef Foa când îi va vedea cât de agitați vor fi la început. 

În urma probei din restaurant, atât clienții, cât și chefii vor avea un cuvânt de spus, iar concurenții din echipa pierzătoare vor ajunge la testul sub presiune. „Mă descurc mai bine pe cont propriu și cam de fiecare dată când am lucrat singură, am urcat la balcon”, va spune una dintre fetele care va ajunge în fața luptei finale din această seară.

Sunt terminat, nu vreau să las șorțul, vreau să ajung în finală!”: cine își va păstra râvnitul șorț, dar și care va fi concurentul care va părăsi bucătăria MasterChef, aflăm diseară, de la 21:30. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

MasterChef - Gătește cu pasiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni