• PRO TV
  • Tudor Bratu de la Superspeed, vacanta printre filmari. Ce face cu bunul sau prieten, Aston, cat timp e plecat

Tudor Bratu de la Superspeed, vacanta printre filmari. Ce face cu bunul sau prieten, Aston, cat timp e plecat

Tudor Bratu de la Superspeed, vacanta printre filmari. Ce face cu bunul sau prieten, Aston, cat timp e plecat

Tudor Bratu, prezentatorul Superspeed, nu are prea mult timp de relaxare in aceasta vara. Gazda emisiunii de la PRO TV isi va petrece toata vacanta la volanul unor masini incredibile, pe care le va testa impreuna cu colegul Costin Giurgea. 

Vara lui Tudor Bratu va fi de foc si incepe cu un test la viteze ametitoare in Italia.

„Mi-am propus sa filmam cat mai multe masini care sa fie demne cu adevarat de numele de Superspeed. De aceea, avem planuite calatorii in care vom experimenta lucruri noi, cum ar fi Lamborghini. Pentru ca tot vom fi in Italia, pot spune ca vom avea si experiente culinare. Asta daca va mai putea cineva sa se bucure de mancare dupa ce conducem cu 300 km/h toata ziua”, ne spune Tudor.

Cei doi realizatori ai emisiunii Superspeed au testat un Lamborghini Huracan in 2015, in Dubai

Dupa un maraton de filmari in Italia, Tudor va face o escala de cateva zile in Grecia, „undeva retras”, la sfarsitul lunii august. Atunci e ziua lui și isi ingaduie un ragaz pentru a se destinde. Dar, pentru Tudor, relaxarea are alta semnificatie. Credeati ca se poate vacanta fara masini? No way!

„O sa am la mine o masina de anduranta pe care o voi conduce la destinatia din Grecia. Si da, o sa fac un material cu ea, deci o sa am la mine masina de test lung si ustensilele necesare pentru a o fotografia pentru blogul nostru de pe superspeed.tv”, mai spune Tudor.

Nu stim cum sunt colegii de la munca, dar cineva sigur ii va duce dorul in aceasta vara. E vorba de Aston, un Bullmastiff in varsta de doi ani si jumatate (cam 18 ani in ani cainesti) pe care il iubeste ca pe ochii din cap. „El nu va merge cu noi, ci va ramane cazat in locul lui preferetat, la hotel. Hotelul de caini unde merge de cand avea patru luni. Acolo are un program bine stabilit, printre oameni care il iubesc aproape la fel de mult ca noi”, spune Tudor Bratu, pentru PROTV.RO.

FOTO: Costin Giurgea si Tudor Bratu realizeaza emisiunea Superspeed la PRO TV

Gazda emisiunii Superspeed de la PRO TV nu se da in vant dupa suveniruri cand merge in vacanta, deci frigiderul lui nu e plin de magneti. Insa, colectioneaza cu totul altceva din aventurile sale pe patru roti.

„Mereu am considerat ca cele mai de pret suveniruri sunt cele pe care le pastrezi doar pentru tine si, eventual, cu cineva. Insa doar in minte si in suflet. Nu am nevoie de magneti de frigider, tricouri sau alte chestii marunte. Daca vreau sa-mi amintesc de plaja, inchid ochii, respir adanc, ma concentrez putin si... sunt acolo cat vreau eu”, ne-a spus Tudor Bratu. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni