• Emisiuni
  • La Măruță
  • Trupa „Gaz pe foc” s-a reunit și lansează o nouă piesă după 30 de ani

Trupa „Gaz pe foc” s-a reunit și lansează o nouă piesă după 30 de ani

Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait au înființat, în urmă cu 30 de ani, trupa „Gaz pe foc”. La început au făcut senzație în rândul tinerilor, iar acum sunt mai mult decât pregătiți să se reinventeze! Iată ce proiect îndrăzneț sunt pe cale să lanseze!

În contextul împlinirii a 30 de ani de la înființare, trupa „Gaz pe foc” se reunește, pentru o scurtă perioadă de timp, cu scopul de a strânge cât mai multe donații în contul fundației HOSPICE Casa Speranței. Cei patru vor susține, astfel, un număr de concerte caritabile pentru fanii din toată țara.

Reunirea trupei din anii 2000 a coincis cu apariția HOSPICE Casa Speranței, fundație care a reușit în toți acești ani să ofere îngrijire unui număr de 45.000 de pacienți, adulți și copii.

„O fundație pe care o susținem de ceva timp, HOSPICE Casa Speranței, împlinește tot 30 de ani de la înființțare și am zis că ar fi interesant să ne reunim și să scoatem o melodie nouă, pe care fundația să o folosească în campanie. Așa a început discuția”, a dezvăluit Andrei Roșu.

„Am fost și la Cluj, am avut deja o apariție. Prima noastră apariție după 30 de ani, în public, și nu oriunde! La Untold. Să cânți în fața celor peste 10.000 de oameni și să vezi că reacția publicului este una bună...”, a mai adăugat Lucian Viziru. 

VEZI VIDEOCLIPUL INTEGRAL MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni