• Emisiuni
  • La Măruță
  • Totul despre nunta Andreei Marin cu Tuncay Ozturc, "La Maruta" ASTAZI, de la 17:30, in prima editie din 2014

Totul despre nunta Andreei Marin cu Tuncay Ozturc, "La Maruta" ASTAZI, de la 17:30, in prima editie din 2014

Totul despre nunta Andreei Marin cu Tuncay Ozturc, "La Maruta" ASTAZI, de la 17:30, in prima editie din 2014

Catalin Maruta se intoarce din vacanta cu forte proaspete si cu dor de telespectatorii sai. Emisiunea "La Maruta" aduce in prim-plan inca din prima editie cel mai interesant subiect al ultimelor zile: nunta Andreei Marin cu Tuncay Ozturc.

"Ma consider norocos - spune Catalin Maruta - am un job care m-a aparat de starea pe care majoritatea romanilor o au atunci cand se termina vacanta. Eu n-am senzatia ca ma intorc "la serviciu", pe 6 ianuarie, fiindca abia astept. Emisiunea "La Maruta" va reveni in forta, am pregatit cateva subiecte super-atractive, care ii vor tine pe cei de acasa in fata televizoarelor. Nu ne vom dezamagi nici in acest an", promite gazda emisiunii "La Maruta".

Luni, echipa "La Maruta" va dezvalui totul despre casatoria secreta dintre Andreea Marin cu Tuncay Ozturc, lucruri pe care numai insurateii, parintii lui Tuncay si apropiatii Andreei le stiu. Tot luni, telespectatorii ProTV afla "La Maruta" ce simbolizeaza verighetele celor doi,  ce traditii turcesti si de familie au respectat la nunta, ce persoane importante din Turcia au venit la marele eveniment si ce planuri cu totul si cu totul surpinzatoare au insurateii pentru viitor. 



 "Cere-o La Maruta!"

Catalin Maruta si echipa "La Maruta" vor sari in acest an si in ajutorul barbatilor cu o campanie menita sa impresioneze toate femeile din Romania: "Cere-o La Maruta!". Prezentatorul de la ProTV va devenit complice la cele mai originale cereri in casatorie, vine cu idei, ajuta la pregatirea intregului eveniment si, mai mult decat atat, va arata intregii tari cum a decurs totul.

"Ideea "Cere-o la Maruta", mie si echipei mele ni s-a parut captivanta, utila, frumoasa, amuzanta si romantica. Presimt ca va avea mare succes. Pe scurt, vom selectiona cazuri inedite, dintre cei care ne vor scrie, e vorba despre barbatii care vor sa puna la cale o cerere in casatorie cu totul iesita din comun, la care eu voi fi complice. Ma voi ocupa de detalii care vor face din momentul respectiv ceva absolut memorabil. Vom organiza cereri in casatorie cu totul speciale, palpitante, superbe, amuzante, ceva ce va lua prin surprindere pana si cele mai intuitive femei... Sunt convins ca vor fi multi barbati care vor apela la formula asta...", considera prezentatorul.

O ora extra

Si tot in noul an, incepand cu 10 ianuarie, emisiunea "La Maruta" vine cu un bonus inainte de week-end: in fiecare vineri, show-ul prezentat de Catalin Maruta este cu o ora mai lung. Asa se face ca vinerea ai parte de show a la Maruta de la ora 16.00 la 17.00, apoi de la 17.30 la 19.00.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni