• Emisiuni
  • La Măruță
  • Tot adevarul despre nunta anului in Romania. Ce se intampla cu Bianca Dragusanu si Victor Slav

Tot adevarul despre nunta anului in Romania. Ce se intampla cu Bianca Dragusanu si Victor Slav

Tot adevarul despre nunta anului in Romania. Ce se intampla cu Bianca Dragusanu si Victor Slav

Nici nu au anuntat bine nunta, ca multi ii vad deja divortati.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au inceput deja sa trimita invitatiile la cel mai asteptat eveniment din viata lor, dar si din showbiz-ul romanesc.

Cei doi vor avea doua perechi de nasi, pe celebrii Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, dar si pe prietenii lor, Monica si Cristi Glodean.

Telespectatorii ProTV nu trebuie sa rateze prima editie ”La Maruta”, cand cuplul momentului, Victor Slav si Bianca Dragusanu, vin pe Happylica pentru a face primele dezvaluiri despre nunta lor. Cei doi vor face marturisiri despre locul unde au decis sa se casatoreasca, despre verighetele pe care le-au ales si invitatiile de nunta

Cununia religioasa se va desfasura pe 29 septembrie, intr-un centru luxos. In acelasi centru va avea loc si petrecerea.

Bianca a marturisit la "Serviti, va rog!" ca ea si Victor si-au ales deja verighete pentru nunta, care vor fi din aur roz. Cei doi porumbei au repetat intr-o pauza si valsul mirilor, pe care il stiu deja destul de bine, semn ca se pregatesc intens.

Imediat ce au inceput dezvaluirile privind nunta roscatei cu prezentatorul de la ProTV, in presa au aparut si primele speculatii in legatura cu separarea celui mai mediatizat cuplu din Romania la ora actuala.

Exista voci care ii dau divortati peste numai 6 luni, cu toate ca cei doi inca nu au spus "DA" in fata ofiterului Starii Civile.

DESPRE TOATE ACESTEA AFLI MAI MULTE LUNI, 2 SEPTEMBRIE, DE LA 17:30. BIANCA DRAGUSANU SI VICTOR SLAV DAU CARTILE PE FATA "LA MARUTA", LA PROTV.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni