• PRO TV
  • Toata presa din India anunţă: "Iulia Vântur, iubita lui Salman Khan, vrea să îşi întemeieze o familie"

Toata presa din India anunţă: "Iulia Vântur, iubita lui Salman Khan, vrea să îşi întemeieze o familie"

Toata presa din India anunţă: "Iulia Vântur, iubita lui Salman Khan, vrea să îşi întemeieze o familie"

Iulia Vântur a fost până acum foarte discretă în privinţa vieţii ei personale şi a preferat să vorbească doar de cea profesională.

Acum însă, chiar frumoasa blondă mărturiseşte că reuşitele profesionale sunt acum pe planul doi şi cel mai mult o interesează să aibă familia ei. E de înţeles aici că se referă la un soţ şi la copii, asta deşi nu a recunoscut niciodată clar relaţia cu Salman Khan. 



Câteva declaraţii sincere făcute de Iulia, au făcut înconjurul presei din India şi au fost preluate de publicaţii precum Times Now, Times of India, India Today sau Planet Bollywood. De aici au început şi speculaţiile legate de o eventuală căsătorie a frumoasei românce cu starul de la Bollywood.

„Am făcut foarte multe pentru carieră și nu mai am mari aspirații acum , dar voi continua să fac lucruri bune. Acum îmi doresc o familie și mi-ar plăcea să-mi fac una,” a declarat Iulia.

Mai mult, a spus şi de ce nu dă detalii despre cel alături de care vrea o familie: „La Bollywood, oamenii nu vorbesc niciodată despre relațiile lor. Există o anumită decență și din partea publicului din acest punct de vedere. Eu nu pot decât să respect lucrul acesta, pentru că relațiile trebuie să rămână personale. Sigur că și aici curiozitatea este mare, de exemplu dacă treci printr-un aeroport e aproape imposibil să nu te fotografieze cineva. Și în presă mai apar articole legate de relații și alte lucruri personale, însă starurile nu vorbesc niciodată despre acestea”





Puteţi urmări un interviu marca "La Măruţă" cu Iulia Vântur:




FOTO: FACEBOOK

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni