• Emisiuni
  • La Măruță
  • TJ Miles, tot adevărul despre concurenții Survivor: "Eu am avut clipe frumoase cu toți"

TJ Miles, tot adevărul despre concurenții Survivor: "Eu am avut clipe frumoase cu toți"

TJ Miles a părăsit Survivor România în ediția din 17 mai, după ce a fost în cursa de eliminare alături Alexandru Nedelcu.

Fostul “Faimos” a rezistat 18 săptămâni în jungla din Dominicană și vorbit despre ce a însemnat această experiență în emisiunea La Măruță. 

Big Blană s-a prezentat cu un look nou în emisiunea lui Cătălin Măruță. “Am dat jos casca, mi-am dat jos barba. Nu am putut să vin aici și să nu fiu cea mai bună versiune a mea”, a spus TJ. 

Fostul concurent de la Survivor România a slăbit 15 kg în competiție așa că gazdele emisiunii i-au pregătit tot felul de bunătăți. 

“A fost cea mai tare experiență din viața mea, la timpul potrivit pentru mine. A fost meant to be, destin maxim. Nu îmi vine să cred că am reușit să am această șansă, ca țara în care m-am născut să mă cunoască mai bine. (…) A fost mai mult decât o experiență. Am învățat ce norocoși suntem”, a spus TJ Miles. 

Despre colegii de la Survivor, TJ spune că a rămas în relații bune. 

Fostul concurent a declarat că s-a înțeles foarte bine cu Marian Drăgulescu și că fost uimit când a văzut că acesta a fost eliminat. 

“Nu-mi vine să cred că a ieșit. Credeam că are șanse mari. Uite că n-a fost să fie”, a spus TJ Miles despre cel care l-a învățat să fie mai răbdător. 

“Eu am avut clipe frumoase cu toți. Chiar și cu Zmărăndescu”, a adăugat TJ. Despre Laura Giurcanu a spus că "o face pe șefa. Îi place să fie autoritară. Îi place să fie boosy (...) Nu știe să asculte".

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni