• Emisiuni
  • La Măruță
  • TJ Miles: "M-am înțeles cu fiecare bine la un moment dat până s-au mai schimbat ei"

TJ Miles: "M-am înțeles cu fiecare bine la un moment dat până s-au mai schimbat ei"

TJ Miles a plecat de la „Survivor România” în ediția din 18 mai, după ce a fost în cursa de eliminare alături Alexandru Nedelcu.

Întors din Republica Dominicană, chiar de pe aeroportul Otopeni, a acordat primul interviu de după eliminare pentru emisiunea La Măruță. Acesta a vorbit despre cel mai dificil moment, despre ce a însemnat pentru el experiența, dar și despre colegi: 
 
"M-a schimbat experiența, m-a făcut mai bun, m-a făcut să apreciez ce am mai mult și să îmi iubesc familia cel mai mult. Cel mai greu moment pentru mine a fost probabil când am plecat. Când domnu' Dan anunță că aventura se termină pentru tine, ăla a fost un moment greu! N-o să zic foamea și dormitul în ploaie, că aia este greu pentru fiecare, dar când știi că nu mai ai șanse să mergi mai departe la Survivor, e cel mai greu moment. (...)Marian Drăgulescu va câștiga poate, poate Alex Delea, poate și o fată, poate Elena, cum ar fi? (...) M-am înțeles bine cu Marian Drăgulescu, un om foate răbdător, m-a învățat ce înseamnă să ai răbdare, omul ăla are prea multă răbdare...M-am înțeles cu fiecare din ei bine la un moment dat, până s-au mai schimbat ei...Dar am avut clipe frumoase cu toți, cu toți!"


 

După ce Daniel Pavel a anunțat cine este concurentul care părăsește competiția, TJ Miles a ținut și atunci un discurs emoționant:
 
 „Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată, pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și acum sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe."
 
În ediția din 24 mai, TJ Miles se pregătește să vină în direct în platoul La Măruță.

FOTO: TJ MILES INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni