• Emisiuni
  • La Măruță
  • TJ Miles, concurentul Survivor care deja face ravagii: "Singura femeie tatuată pe pieptul meu e bunica"

TJ Miles, concurentul Survivor care deja face ravagii: "Singura femeie tatuată pe pieptul meu e bunica"

TJ Miles, vedetă pe social media, cu zeci de mii de urmăritori, este unul dintre ”Faimoșii” care vor concura la ”Survivor România”.

TJ Miles  are 33 de ani și și-a câștigat fanii vorbind, pe diverse teme pe Tik Tok și chiar a inventat expresii precum ”Big Blană” sau ”wow, be careful!”.
 
Pe lângă faptul că este o vedetă pe social media, în special pe TikTok și YouTube, unde dă sfaturi de viață, TJ are și un service de mașini. 
 
La Măruță și-a spus pe scurt povestea impresionantă de viață și a mărturisit cum s-a ridicat, încet-încet și în business:
 
TJ Miles:  "Da, Tik Tok a început ca ceva mic și apot tsunami! Să fiu sincer, a fost una din platformele folosite anul acesta, eram contra TikTok. Am inventat contul cu echipa mea de maketing. M-am născut în Constanța, au plecat părinții pe rând în Abu Dhabi. Nu mai am frați și surori! Am stat acolo 3 ani și jumătate. (...) M-am dus apoi în Canada, în Toronto. M-a lovit cultura de acolo. (...)Copiii erau invidioși, eram diferit, aveam ochi albaștri și aveam accent, se luau de mine, dar apoi am reușit. Sunt un survivor. Mie îmi place în România. Noi suntem foarte tari. Planeta asta are nevoie de români. (...)

TJ Miles: "Am făcut scoală de business în Canada, sunt om de afaceri, dacă îmi dai o mie de Euro, îți dau peste un an cu 15% mai mult, dar trebuie să mănânc și eu ceva, nu? (...) Primul tatuaj e de la 16 ani. (...) Singura femeie tatuată e bunica mea, o am tatuată pe piept. Am pierdut-o acum câțiva ani, a trăit 94 de ani, a avut o viață frumoasă, plină. La un moment dat părinți au plecat din nou în Emirate și eu am rămas cu bunica. Din Canada m-am întors din România cu ea."  


 

TJ Miles: "Pot să spun că am învățat dintr-un business care nu era total legal. (...) În România am descoperit mall-ul, am descoperit fete frumoase, nu am o iubită, de ce să am o fată, când pot să am mai multe. Loialitatea e importantă și nu vreau să mint pe nimeni. Când am plecat, România era închisă, așa mi-o amintesc la opt ani. Problema românilor e că te judecă, apoi află adevărul și te plac. De asta eu cumva fac și educație pe TikTok, nu fac dansuri. Ești tu versus tu în viață." 
 
TJ Miles: "Mi-am schimbat numele, mă chema Tiberiu Iordache, am făcut Miles, e mai ușor pentr business. Din Tiberiu Iordache am ajuns TJ Miles."
 
TJ Miles face parte din echipa Faimoșilor în megashow-ul ”Survivor România 2022”. 

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni