Tj Miles acceptă provocarea sosurilor picante

TJ Miles a acceptat provocarea sosurilor picante și a răspuns la câteva dintre întrebările pregătite pentru rubrica "Spui tot sau îți ia gura foc".

TJ Mile și-a propus să nu mănânce prea mult picant și să răspundă deschis la întrebările delicate pentru care este deja cunoscută provocarea lui Cătălin Măruță. Încă de la prima întrebare, artistul a ales să împărtășească cu publicul ce se află pe bilețel.

"Numește o femeie din showbizul românesc pe care ai abordat-o pe Instagram și cine te-a abordat pe tine pe Instagram".

La prima parte a întrebării, TJ Miles a numit-o pe cântăreață Sonia, iar în cea de-a doua parte, acesta a menționat-o pe Sânziana Negru.

Pe parcursul provocării, TJ Miles a răspuns și la alte întrebări, dezvăluind cu ce femeie din showbizul românesc ar avea o aventură de o noapte și care sunt cele mai mari trei defecte ale partenerei sale, Francisca.

"Spune numele unei vedete din showbizul românesc cu care ai vrea o aventură de o noapte dacă nimeni nu ar afla"

"Delia, îmi place de ea, o respect. E deșteaptă și tare, cap-coada", a răspuns Tj Miles, adaugând că iubita lui nu va fi geloasă că a oferit acest răspuns: "E prea deșteaptă Francisca, ea înțelege cum merg lucrurile"

"Care sunt cele mai mari trei defecte ale Franciscăi".

"O lipsă de răbdare, dar când zic lipsă, nu zic că nu are. Există... adică e ready înainte să facă un plan bun, câteodată se întâmplă. Poate să fie puțin vulcanică. Aș spune încăpățânată, ca mine. Și o voce tare, când vorbește îi zic mai început puțin. Câteodată, pentru mine, îmi place să fie mai low vocea. Adică vocea dinăuntru, ea câteodată își folosește vocea de afară înăuntru. Nu țipete, dar are o voce tare. Oare cum o fi când țipă, o să surzesc".

Vezi momentul complet în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni