Theo Rose, detalii din viața de cuplu. Întâmplarea care a făcut-o geloasă pe cântăreață

24 Mai 2021, 17:06

Citeste mai mult despre: Theo Rose,
Autor: Diana Oprea

Theo Rose este printre cele mai în vogă interprete din showbiz-ul românesc. De patru ani, ea formează un cuplu împreună cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

Într-un interviu pentru Maria Gyorfi, în cadrul emisiunii La Măruță, Theo Rose a povestit mai multe detalii despre viața de cuplu. Cuvintele artistei au sunat ca o declarație de dragoste: 

”Dacă el n-ar mai exista, eu n-aș mai ști ce să fac exact. Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp, sunt convinsă. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm. Odată am zis că o să mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată de fapt, n-am putut să dorm nici măcar o noapte fără el”. 

-Vă certați des? a fost curioasă Maria. 

-Da, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă, a recunoscut Theo.  

-Tu ești geloasă?, a mai întrebat-o micuța prezentatoare. 

-S-a întâmplat odată ceva. Eram la ziua unei prietene într-un club. La un moment dat, se ridică de la o altă masă o tipă, se agață de gâtul lui Alex, i-a zis ceva la ureche și a plecat. Atunci am simțit puțin gelozie să știi. Da am încercat să ascund asta. (...) Îmi venea să intru sub masă. Dacă vrea să-i fie bine și să mai aibă zile pe acest pământ, bine ar fi să nu mă înșele. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies