• Emisiuni
  • La Măruță
  • Tania Popa: "Diferența dintre fata mea și soțul meu actual este de 15 ani"

Tania Popa: "Diferența dintre fata mea și soțul meu actual este de 15 ani"

Tania Popa: "Diferența dintre fata mea și soțul meu actual este de 15 ani"

Actrița Tania Popa și-a deschis sufletul într-un interviu difizat La Măruță și a stat de vorbă și cu psihologul Cristian Andrei.

Iată cele mai importante și totodată, cele mai surprinzătoare declarații ale artistei:

Tania Popa: "În urmă unui accident petrecut în copilărie, medicii le-au interzis părinților, spre binele meu, să mă enerveze."

Tania Popa: "Când eram copil am avut două șocuri cerebrale foarte puternice.La 9 luni, nașul meu m-a scăpat pe ciment și așa am avut prima comoție cerebrală. "

Tania Popa: "La 3 ani am căzut pe un cuib de viespi și am fost înțepată de mii și mii de viespi până am intrat în comă. Am stat 3 luni în comă.'

Tania Popa: "Nu știam să-mi gestionez furia. Dacă eram oprită din asta, ieșea foarte urât. Eram în stare să sparg ușa."

Tania Popa: "Am fost internată în România câteva săptămâni din cauza psoriazisului."

Tania Popa: "Pot să mă enervez foarte tare acum, dar niciodată nu voi mai ajunge „să scot cuțitul să-l bag în om”. 

Tania Popa: "Am regretat când m-am certat cu mama. Țipăm la ea până ajungea să-i fie frică să scoată un cuvânt. N-am stat să-mi studiez furia pentru că m-aș speria.

Tania Popa: "La 18 ani m-am căsătorit prima dată. Îmi era frică că devin față bătrână. Ultimii doi ani de căsnicie nu mai funcționau pentru că el a ales să se ducă la Bivolaru. Primul soț mi-a pus condiția: ori fac yoga cu ei, acea yoga, ori ne despărțim. Am fost vulnerabilă și am luat decizii proaste când a fost vorba de bărbați. Am ales bărbațîi geloși.M-au chinuit bărbațîi. Erau atât de geloși încât îmi interziceau să-mi țîn colegii de mâna sau să-i salut când ii vedeam pe hol.Mă chinuiam în așa hal, în unele relații, până lesinam. Nu gestionăm suferință, ceartă, scandalul și suportăm până lesinam, iar apoi venea salvarea. Nu mi-am dorit a două căsnicie, dar îmi doream enorm de mult copil. Nici pensie alimentară nu am cerut de la tatăl…Diferența de vârstă între fiica mea, Daria, și soțul meu este de 15 ani. Slavic, soțul meu, este cu 11 ani mai mic decât mine. 

Tania Popa: Am fost suspectă de cancer la colon. Am descoperit când m-am dus să donez sânge. Mi-a fost foarte greu să aștept rezultatul biopsiei. 

Tania Popa: Din cauza că au dispărut spectacolele, în pandemie am avut o perioada în care nu vorbeam, nu voiam să mănânc, nu voiam să ies din casă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni