• Emisiuni
  • La Măruță
  • Tania Popa, despre conflictul cu Bia Khalifa la "Sunt Celebru, scoate-mă de aici!": E singurul lucru pe care nu îl suport

Tania Popa, despre conflictul cu Bia Khalifa la "Sunt Celebru, scoate-mă de aici!": E singurul lucru pe care nu îl suport

Invitată pe platoul "La Măruță", Tania Popa a vorbit despre eliminarea a din emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici", precum și conflictul avut cu Bia Khalifa.

Tania Popa s-a numărat printre concurenții care s-au păstrat departe de conflictele cu Bia Khfalia, cea care a avut de împărțit cate ceva cu toți concurenții din Republica Dominicană. Însă, inevitabilul s-a întâmplat și cele două au avut parte de o ceartă înainte ca Tania Popa să părăsească emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

Disputa dintre ele două a pornit după ce Bia Khalifa a început să-i adreseze cuvinte urâte actriței, motivată de faptul că aceasta ar fi trezit-o de dimineață.

"Dacă eu aș fi auzit din gura acestei domnișoare cuvinte pe care i le-a adresat lui Ami sau lui Cornel, cred că nu țineam cont că sunt la o emisiune, că sunt niște reguli, că nu avem voie să facem lucruri, cred că săream pârleazul (...). Îi scoteam mâna din umar și cu ea făceam așa pam, pam, pam. Nu aș fi tolerat, asta e singurul lucru pe care nu îl suport și nici în teatru nu îl suport. Nu suport când este jignit un om, mai ales când nu merită. Că unii și merită să-i înjuri, dar acolo nu era cazul, iar domnișoara a înjurat în stânga și în dreapta...", a spus Tania Popa despre discuția aprinsă dintre ea și Bia Khalifa.

Vezi întregul moment în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni