Cosmin Seleși prezintă astăzi emisiunea "La Măruță"

Cosmin Seleși prezintă astăzi emisiunea "La Măruță"

Ediția de azi “La Măruță” are un nou prezentator. Dacă ieri, Adela Popescu i-a ținut locul lui Cătălin în platou, astăzi e rândul altei vedete să se alăture show-ului.

Cosmin Seleși prezintă astăzi emisiunea "La Măruță"!


Moderatorul show-ului de divertisment, Cătălin Măruță a intrat miercuri, 2 februarie în izolare pentru cinci zile. Atunci Adela Popescu, de la Vorbește lumea, i-a luat locul în platou, iar Măruță a vorbit din online cu telespectatorii și invitații emisiunii. 


Încă de ieri, Măruță i-a asigurat pe toți că starea lui de sănătate este una bună. 

"Cum s-a încheiat ziua după emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă. La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul…", a scris Măruță pe pagina personală de Instagram.

Foto: Captură emisiune/Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni