• PRO TV
  • Supranumit „Moartea din Carpați”, Moroșanu a dezvăluit cine i-a pus porecla: „Îmi era rușine”

Supranumit „Moartea din Carpați”, Moroșanu a dezvăluit cine i-a pus porecla: „Îmi era rușine”

Supranumit „Moartea din Carpați”, Moroșanu a dezvăluit cine i-a pus porecla: „Îmi era rușine”

Supranumit “Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu este cel mai îndrăgit luptător din România. S-a remarcat prin stilul său exploziv și prin intrările grandioase în ringul de lupta, pe ritmuri de haka. Este un răsfățat al emisiunilor de televiziune și își folosește cu abilitate charisma pentru a promova sportul.

De 10 ani este prezent și pe ringul politicii, obținând pe listele PDL și apoi PNL, trei mandate consecutive de consilier județean. În prezent, deține propria Academie de lupte și organizează Gala Dinamite Fighting Show. În plan personal, Cătălin Moroșanu este căsătorit și are doi copii.

Cine i-a pus celebra poreclă?

Sportivul a mărturisit că porecla „moartea din Carpați” i-a fost pusă de prietenul său Radu Pietreanu, fondatorul grupului de umor „Vacanța Mare”. Fostul concurent Survivor România, de la PRO TV, a subliniat că, inițial, nu a rezonat cu acest apelativ, însă, ulterior, și-a dat seama că este reprezentativă pentru sportul pe care îl practică și pentru țara noastră.

„Moartea din Carpați a fost pusă de prietenul meu, Radu Pietreanu. Într-adevăr, nu mi-a plăcut la început. Îmi era rușine.‘Măi, Răducule, cum mă, să îmi pui Moartea din Carpați?’. Bine, aveam și o față de Moartea din Carpați, să ne înțelegem. Eu îmi asum cum arăt. Încet-încet, pe măsură ce am început să reprezint România, am realizat că și munții Carpați reprezintă toată România și pe toți românii care sunt pe tot globul pământesc.

Am dus această poreclă cu mândrie și chiar a prins la public. Contează mult să ai o poveste, și în orice poveste de succes trebuie să ai ceva ieșit din comun. Iată că am ajuns aici"
, a declarat Cătălin Moroșanu.

Întrebat dacă îi este frică de Daniel Ghiță, Moroșanu a mărturisit:  „În niciun caz. Eu l-am contactat pe Daniel Ghiță să ne luptăm. Problema a fost că nu ne-am înțeles la bani. 100.000 de euro, cam așa.

Haideți să vă spun ceva. Daniel Ghiță a fost cel mai bun produs al kickboxingului din România. Eu n-am să neg niciodată acest lucru. La momentul respectiv eu eram mai în formă ca el, el era după o pauză de 4 ani și îl băteam.

Nu o să neg că a avut rezultate mai bune ca mine. Eu am fost primul român care s-a luptat în K1, nu Daniel Ghiță. Le-am dat curaj tuturor luptătorilor care nici nu visau să ajungă acolo, să își pună în gând să ajungă acolo”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni