• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ștefania Stănilă, totul despre experiența Survivor România 2023. Ce a spus despre conflictul cu Andreea Moromete

Ștefania Stănilă, totul despre experiența Survivor România 2023. Ce a spus despre conflictul cu Andreea Moromete

Ștefania Stănilă a fost una dintre cele mai puternice concurente ale show-ului Survivor România 2023, aceasta reușind să ajungă până aproape de semifinala concursului. Pe data de 17 mai 2023, concurenta a fost eliminată, iar momentul a fost unul cu adevărat emoționant deoarece a fost admirată atât de telespectatori, cât și de colegii de trib. 

Ștefania Stănilă încă nu și-a revenit complet după experiența din jungla Dominicană și recunoaște că și-ar dori să se afle încă pe Insulă alături de colegii de trib. Întrebată de către Cristi Mitrea și Alexandra Gog care sunt persoanele cu care nu ar mai vrea să aibă contact, în cazul în care s-ar întoarce la Survivor România, Ștefania a răspuns cât se poate de sincer:

„M-am înțeles bine cu toată lumea după ce m-am întors de la Survivor! Sincer, cu DOC eu nu prea am rezonat, m-a cam terminat psihic, dar acum nu mai am treabă...”, a spus ea. 

Ștefania Stănilă a vorbit inclusiv despre reacțiile pe care le-a primit din partea telespectatorilor, după ieșirea din show. Aceasta a recunoscut că a primit foarte multe mesaje pozitive, însă au existat și unele de hate: 

„Mi s-a spus că sunt plângăcioasă, că eram frustrată când pierdeam.. Asta sunt eu! Eu nu am nimic să îmi reproșez.”, a punctat Ștefania. 

Alexandra Gog a adus în discuție și controversa care s-a creat în jurul Ștefaniei, după conflictul cu Andreea Moromete:

„Noi când eram Faimoși și Războinici, nu aveam voie să interacționăm între noi. De fiecare dată când intram acolo, pe teren, cu Andreea Moromete, ea îmi spunea că sunt cea mai tare, cea mai bună, că mă adoră... Aceeași părere o aveam și eu despre ea, îmi plăcea că era luptătoare pe teren și îmi doream s-o cunosc. După Marea Unificare, m-a șocat! M-a făcut falsă, încrezută.. Foarte mult m-a jignit. Nu m-am așteptat, am rămas șocată. Nu îmi dau seama de unde au pornit ieșirile astea, eu cred că ea nu a intrat bine în concurs din punct de vedere emoțional. Se vedea că e puțin instabilă.. Îmi pare rău pentru ea! Mi-a și dat un mesaj după emisiune și și-a cerut scuze față de mine. ”, a spus Ștefania despre Andreea Moromete. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni