• PRO TV
  • Snoop Dogg și-a mulțumit lui însuși pentru succesul din carieră. Raperul are o stea pe Walk of Fame

Snoop Dogg și-a mulțumit lui însuși pentru succesul din carieră. Raperul are o stea pe Walk of Fame

Snoop Dogg și-a mulțumit lui însuși pentru succesul din carieră. Raperul are o stea pe Walk of Fame

Calvin Cordozar Broadus junior, pe care îl știi, cel mai probabil, sub numele de Snoop Dogg, a dat lovitura. Raperul a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Los Angeles și și-a mulțumit lui însuși pentru asta.

Snoop Dogg a așteptat ceva până să primească o recompensă pentru muzica pe care o produce. Artistul, care și-a dorit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, și-a primit trofeul luni, în cadrul unei ceremonii la care au participat apropiații săi. Când a luat cuvântul, Snoop a mulțumit părinților săi, lui Quincy Jones, câtorva muzicieni cu care colaborează și lui însuși.

Nu în ultimul rând aș vrea să-mi mulțumesc mie pentru că am crezut în mine. Aș vrea să-mi mulțumesc mie pentru toată această muncă grea, vreau să-mi mulțumesc mie pentru că nu mi-am luat zile libere, vreau să-mi mulțumesc mie pentru că nu am renunțat niciodată, vreau să-mi mulțumesc mie pentru că întotdeauna am dat de la mine și am încercat să dau mai mult decât am primit”, a spus Snoop Dogg, conform People, la ceremonia care a avut loc luni la Los Angeles.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨????????????????????????????

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on


Citește și: Confuziile care au bulversat planeta. Când Snoop Dogg încurcă borcanele, iese bine pentru România

Soția raperului, Shante Taylor, și doi dintre copiii săi, Cori Broadus (19 ani) și Julian Corrie Broadus (20 de ani), au fost în audiență în momentul în care Snoop Dogg a rostit aceste cuvinte pline de emfază. Snoop are în total patru copii, trei cu soția lui, și un băiat dintr-o relație anterioară cu o femeie pe nume Laurie Holmond. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My mentor and big brother. @drdre Love u bac ????????????

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on


După ce a divorțat de soția lui, în 2004, Snoop Dogg s-a întors la fosta nevastă și a cerut-o din nou în căsătorie, patru ani mai târziu.

Snoop Dogg a fost descoperit de Dr. Dree în 1992 și a înregistrat cu acesta piese pentru primul album solo al raperului – The Chronic. Primul său album, Doggystyle, a fost lansat în 1993 și a debutat pe locul I atât în Billboard 200, cât și în Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni