• PRO TV
  • Smiley, la pas cu micuța Josephine prin jungla din Seychelles. „Ce repede trece timpul…”

Smiley, la pas cu micuța Josephine prin jungla din Seychelles. „Ce repede trece timpul…”

Smiley, la pas cu micuța Josephine prin jungla din Seychelles. „Ce repede trece timpul…”

Smiley și Gina Pistol se află în vacanță și ne surprind în fiecare zi cu imagini superbe din Seychelle. Cele două vedete sunt în culmea fericirii în rolul de părinți și își exprimă dragostea imensă pentru micuța lor Josephine prin postări emoționante. 

Recent, Smiley și-a bucurat fanii cu o imagine cât o mie de cuvinte. Artistul și iubita lui o țin de mână pe fiica lor, care face primii pași, desculță, într-un cadru natural superb. 


 

În vârstă de 10 luni, Josephine face deja primii pași, fiind susținută de părinții ei. Smiley a postat un mesaj emoționant alături de fotografia publicată: 

„Nu pierde acum trăind în mai devreme sau în mai târziu! Asta e una dintre lecțiile pe care copiii ni le dau încă de foarte mici… Ce repede trece timpul… iar eu vreau să îl încetinesc. Dacă nu ești prezent și atent la tot ce simți și ce ți se întâmplă… nu există reluări… momentele de fericire sunt unice și irepetabile. Mulțumim Josephine!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)


Mesajele fanilor entuziasmați nu au întârziat să apară. 

„Foarte adevărat! Bucurați-vă de momentele pe care le petreceți împreună, timpul trece repede, nici nu știi ce repede… Să fiți sănătoși și fericiți!”, „Draga de ea, ce repede a trecut timpul! Vin frumusețile adevărate ale copilăriei unui copil minunat precum este a voastră fiică.”, „Să vă trăiască fetița și multă sănătate și tot ce vă doriți”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor. 

Citește și: Smiley, primul rol într-un film de lungmetraj. Când se lansează pelicula

Sursă: Instagram/ smiley_omul

Vezi și: Stelios și Ramona de la MasterChef ne lasă să îi cunoastem mai bine. Vezi ce spun cei 2 concurenți

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni