• PRO TV
  • Smiley, fotografie de arhivă în videoclipul „Rita”! Cum arăta artistul când era copil

Smiley, fotografie de arhivă în videoclipul „Rita”! Cum arăta artistul când era copil

Smiley, fotografie de arhivă în videoclipul „Rita”! Cum arăta artistul când era copil

În urmă cu doar câteva zile, Smiley și Connect-R și-au surprins fanii și au lansat împreună videoclipul melodiei „Rita”, care a ajuns rapid în trending și a depășit deja 1 milion de vizualizări.

„Mi-a plăcut din prima piesa asta, așa cum mi-au plăcut toate piesele lui Connect-R de până acum. Îl știu de mult timp, am mai colaborat, suntem prieteni, iar muzical vorbind sunt fanul lui, îmi place cam tot ce face. «Rita» este o piesă de dans, dar și de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: Ce alegem în viață, cine triumfă? Nevoia de siguranță și confort sau inima? Sunt sigur că o să vă placă și clipul, este ca un film căruia abia aștepți să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deshis în mintea, amintirile și inima fiecărui om care ascultă piesa”, a spus Smiley despre „Rita”, pe care speră să o audă cât mai des în playlisturile de vară ale oamenilor.

În videoclipul melodiei, regizorul a introdus și o fotografie de arhivă cu Smiley, de pe vremea când acesta era doar un copil.

Acum, Smiley, care pe 27 iulie va împlini 38 de ani, are la rândul său un copil, pe micuța Josephine Ana Maria, care este rodul iubirii dintre artist și Gina Pistol.

Vezi și: Regii Pandemiei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni