• Emisiuni
  • La Măruță
  • Smiley, despre experiența ca tată. Care spune că a fost una dintre marile greșeli pe care le-a făcut?

Smiley, despre experiența ca tată. Care spune că a fost una dintre marile greșeli pe care le-a făcut?

La Măruță, Smiley a vorbit despre cea mai frumoasă experiență din viața lui, aceea de tată. 

Artistul a mărturisit:

"Nu știu dacă fata mea va face muzică, îmi doresc să fie fericită și atât(...) Cred că, datorită ei, am devenit mai atent cu timpul și simt o iubire pe care nu am simțit-o niciodată.(...) Nu am pus niciodată scutecul invers, dar, ca greșeală, aseară, când am venit eu la trei dimineața am luat-o în brațe și Gina mi-a zis să nu fac asta, pentru că trebuie doar să fiu acolo, că ea adoarme. Dacă o au în brațe, se trezește pentru că ea crede că e dimineață."

Toamna aceasta, fanii îl vor vedea pe Smiley în show-ul muzical care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale. 

Din 10 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30, și sâmbăta, de la ora 20:00, SuperStar România e pe PRO TV pentru toți cei care au curajul să-și schimbe viața. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații formatului TV fenomen global și sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat. Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, însă unul singur va reuși să ajungă până în final și să devină următorul SuperStar al României. 


Urmăriți interviul integram în Video-ul atașat acestui material

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni