• PRO TV
  • Sinead O’Connor, decizie neașteptată după moartea fiului ei. Ce mesaj a postat artista

Sinead O’Connor, decizie neașteptată după moartea fiului ei. Ce mesaj a postat artista

Sinead O’Connor, decizie neașteptată după moartea fiului ei. Ce mesaj a postat artista

Sinead O’Connor trăiește o dramă după moartea fiului ei. Shane, care avea 17 ani, s-a sinucis în ianuarie, după ce a reușit să fugă din spitalul în care se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere.

După ce s-a zvonit că pregătește o revenire pe scenă, Sinead a postat un mesaj pe Twitter în care a clarificat lucrurile. 

Artista a mărturisit că nu va mai cânta niciodată și informațiile care se vehiculează în social media sunt eronate. 

“Informațiile despre faptul că vor fi spectacole anul acesta sau anul viitor sau vreodată sunt eronate. Nu voi mai avea despre ce să cânt vreodată”, a scris Sinead. 

Deși triști pentru că nu o vor mai putea asculta live vreodată, fanii i-au respectat decizia și au încurajat-o. 

“Îmi pare atât de rău. Fă ceea ce simți că te ajută să uiți de durere. Un eveniment atât de devastator pe care nimeni nu îl poate înțelege în afară de tine. Sper că ai cu cine să vorbești. Te iubesc”, i-a scris unul dintre fani. 

“Te-am văzut de multe ori pe scenă, am toate înregistrările tale. Sunt foarte norocos. Muzica ta se cântă acasă în fiecare zi din viața mea. Ce pot cere mai mult? Îți respect alegerile”, a scris un alt internaut, potrivit Irish Mirror

Sinead O’Connor a fost căsătorită de patru ori. Shane era cel de-al treilea copil din cei patru ai artistei, pe care l-a făcut cu muzicianul Donal Lunny. Băiatul avea gânduri suicidare și era internat într-o clinică de unde a reușit să fugă. 

“Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să-și încheie călătoria și acum este cu Dumnezeu. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu... Te iubesc atât de mult. Te rog, fii în pace”, a scris îndurerată Sinead după ce a aflat cumplita veste. 

Fotografii: Getty Images/ Capturi Youtube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni