• PRO TV
  • Silviu Țolu a fost eliminat de Kamara la duel! Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență joi seara

Silviu Țolu a fost eliminat de Kamara la duel! Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență joi seara

Silviu Țolu a fost eliminat de Kamara la duel! Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență joi seara

Silviu Țolu a rezistat 12 săptămâni în fermă, iar aseară, după confruntarea cu Kamara, a părăsit Ferma – Un nou început! cu lacrimi în ochi, dar și cu un regret mare: nu mai poate fi lângă bunul său prieten, Moroșanu.

Este primul duel cu totul diferit și pentru cei din gradenă. Duelul lui Silviu a fost, de fapt, o luptă pentru supremația fermei.

Cu ajutorul lui Zmărandescu, bandiții au reușit o victorie mare de când au ajuns în fermă: au preluat conducerea numeric, dar au reușit să-l elimine și pe omul care a stat în spatele tuturor strategiilor vechilor fermieri.

„ Am pierdut doar o luptă, dar nu războiul”, și-a motivat Silviu colegii. Eliminarea lui Silviu Țolu l-a făcut pe Moroșanu să jure răzbunare.

Cu lacrimi în ochi după această pierdere, Moroșanu își cheamă rând pe rând rivalii în arenă. Kamara și Zmărandescu, provocați de Moro fără ocolișuri. “Inima mea este rănită, e dureros.”, a spus Moroșanu în lacrimi la final.

Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență joi seară!

Ediția Ferma – Un nou început! de joi a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, PRO TV a condus topul 9.3 puncte de rating și 25.4% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care obținut numai 5.1 puncte de rating și 13.8% share. Peste 1.6 milioane de români au privit minut de minut ediția de aseară.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni