• Emisiuni
  • La Măruță
  • Antonia și-a căutat vârsta pe internet după o discuție în contradictoriu cu Shurubel

Antonia și-a căutat vârsta pe internet după o discuție în contradictoriu cu Shurubel

Shurubel a acceptat provocarea sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță și a făcut o serie de dezvăluiri. Iată ce s-a întâmplat între el și Antonia la un festival de muzică. Artista nu știa câți ani are!

Shurubel este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta este sinceră, zâmbitor și întotdeauna cu vorbele la el. Recent, fostul om de radio a fost invitat la rubrica sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță. Acolo, el a răspuns mai multor întrebări, printre care și „Ce vedeta din showbizul românesc ți-a făcut avansuri și presa nu a aflat?”. Prezentatorul matinalului de la ProTV a spus, fără să se gândească prea mult, Antonia. Adevărul este că artista i-a făcut un compliment, nu neapărat un avans, dar povestea întâlnirii dintre cei doi la un festival de muzică l-a făcut pe Cătălin Măruță să treacă la următoarea întrebare.

Se pare că Shurubel și Antonia s-au întâlnit la un festival de muzică, acolo unde amândoi au mers să se distreze. Artista i-a spus prezentatorului ProTV faptul că arată foarte bine pentru vârsta lui, iar de acolo a pornit o întreagă discuție.

Antonia: „Shurubel, ce faci? Ce bine arăți! Tu nu te schimbi deloc! Ce vârstă ai tu? 34?”
Shurubel: „Da, 34, și tu n-ai 33?”
Antonia: „Nuuu, eu am 32”
Shurubel: „Nu, ai 33, că știu.”
Antonia: „Nu, mă, am 32, pleacă de aici”, a fost conversația dintre Shurubel și Antonia, la festival.

„Scoate telefonul, s-a întâmplat ceva ce nu mi-a venit să cred. A scos telefonul, a intrat pe Google și a scris: Antonia vârstă. Și când a văzut 33 a zis >. A fost funny, cea mai frumoasă poveste de la festival. M-am întâlnit cu Antonia și ne-am certat pe tema vârstei ei și a căutat pe Google: Antonia vârstă”, a povestit Shurubel. 


VEZI ȘI ALTE RĂSPUNSURI ALE LUI SHURUBEL ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni