• PRO TV
  • Sexy-casnica de la MasterChef, însărcinată. Andreea Moldovan așteaptă al doilea copil

Sexy-casnica de la MasterChef, însărcinată. Andreea Moldovan așteaptă al doilea copil

Sexy-casnica de la MasterChef, însărcinată. Andreea Moldovan așteaptă al doilea copil

Bucurie mare în familia Andreei Moldovan, fosta casnică a show-ului MasterChef de la PRO TV. După zece ani de relație cu DJ Optick, Andreea e însărcinată pentru a doua oară.

Andreea Moldovan și Bogdan Moldovan (DJ Optick) și-au înnoit jurămintele la Paris, în toamna anului trecut. Cei doi au aniversat zece ani de căsnicie și au sărbătorit cu o nouă nuntă.

M-a cerut din nou de nevastă la Turnul Eiffel. Și eu am complotat prin spatele lui să mergem la catedrala Sacre Coeur, unde ne-a oficiat un părinte o altă ceremonie. Eu n-am știut că el are de gând să mă ceară iarăși de soție”, a dezvăluit Andreea, în direct, în emisiunea La Măruță, unde le-a arătat tuturor cel de-al doilea inel de logodnă primit de la soțul ei.

Andreea și Bogdan Moldovan au împreună o fetiță pe nume Ava, în vârstă de 9 ani, care în acest an va avea un frățior sau o surioară. Sexy-casnica de la MasterChef a anunțat că este însărcinată, iar prietenii ei au reacționat pe Facebook.

Andreea Moldovan (33 de ani) a devenit cunoscută publicului după participarea la cooking show-ul MasterChef, în 2012. Trei ani mai târziu frumoasa brunetă a fost concurentă într-o altă emisiune de la PRO TV, Sunt celebru. Scoate-mă de aici!. Aventura ei s-a încheiat după 18 zile, însă imaginile cu Andreea au rămas mut timp pe retina telespectatorilor. Deloc de mirare, având în vedere cum arată „sexy-casnica de la Masterchef”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Moldovan (@andreeamoldovan) on


Andreea Moldovan are propria afacere cu dulciuri și prăjituri. Ea a dezvăluit, în emisiunea La Măruță, care au fost cele mai frumoase trei momente din cei zece ani de căsnicie. Vezi care sunt acelea!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni