• Emisiuni
  • VLAD
  • Serialul VLAD începe luni, 25 februarie, la PRO TV! Ce declară regizorul Jesus Del Cerro despre superproducția VLAD 

Serialul VLAD începe luni, 25 februarie, la PRO TV! Ce declară regizorul Jesus Del Cerro despre superproducția VLAD 

Serialul VLAD începe luni, 25 februarie, la PRO TV! Ce declară regizorul Jesus Del Cerro despre superproducția VLAD 

Primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, VLAD, începe luni, de la 20:30, la PRO TV! Telespectatorii vor afla uluitoarea poveste și vor face cunoștință cu personajele cheie ale acesteia.

Vom vedea cât de mare este iubirea dintre Adrian și Eliza, dar și ce o determină pe aceasta să se alieze cu prietenii cei mai buni ai bărbatului care o cere în căsătorie și cu tatăl ei. Care este motivul pentru care Eliza, Ștefan și Leo decid să-l trimită la închisoare pe cel care ar fi făcut orice pentru ei, dar și cum Adrian reușește să evadeze și să înceapă o nouă viață având o nouă identitate, Vlad,  vedem din 25 februarie, de la 20:30.



 

Telespectatorii vor putea urmări povestea serialului VLAD începând de luni, însă joi seară, actorii și invitații lor au participat la un eveniment spectaculos în care au vizionat, în premieră, primul episod. Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Diana Sar, Emilian Oprea, Anghel Damian, împreună cu toți colegii lor, au urcat aseară pe covorul roșu și au fost în lumina reflectoarelor. Actorii și întreaga echipă de producție au povestit despre zilele petrecute împreună, despre atmosfera de la filmări și despre personajele pe care le interpretează. A fost o seară formidabilă, iar cei peste 400 de invitați au fost încântați de superproducția care va începe la PRO TV.


 

Șase luni au durat filmările pentru VLAD și cred că aș putea vorbi încă șase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare și răzbunare. Este vorba despre o poveste plină de aspirații, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga și cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situație depășesc toate așteptările. Toți ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriți să urmăriți o poveste puternică, profundă, VLAD este serialul vostru, dar fiți pregătiți, va fi plin de surprize!”, a declarat Jesus Del Cerro, regizorul serialului VLAD.

Începând din 25 februarie, în fiecare luni, de la 20:30, vom fi parte a poveștii VLAD și vom afla de ce ”cine iubește nu iartă!”.

VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni