• PRO TV
  • Serialul VLAD are premiera diseară! ”Este, cu siguranță, ceva ce nu s-a mai făcut în România până acum”

Serialul VLAD are premiera diseară! ”Este, cu siguranță, ceva ce nu s-a mai făcut în România până acum”

Serialul VLAD are premiera diseară! ”Este, cu siguranță, ceva ce nu s-a mai făcut în România până acum”

În această seară, de la 20.30, PRO TV difuzează primul episod al superproducției VLAD, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice.

Evenimentul cinematografic ”VLAD” spune povestea lui Adrian (Anghel Damian) / Vlad (Adrian Nartea), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis.

Citește și: EXCLUSIVITATE! Urmărește, în avanpremieră, primele secvențe din primul episod al serialului VLAD

Superproducția ”VLAD”, care respectă cele mai înalte standarde cinematografice, are o distribuție de excepție, printre cele mai importante nume regăsindu-se Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piștereanu, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache sau Ion Haiduc.

E vorba despre un personaj complex, care n-a uitat, care vrea să se răzbune, a strâns foarte multă ură, în atâția ani de închisoare... Nu este vorba că vrea să se răzbune... În primul rând, nu înțelege de ce i s-a întâmplat. Toată ura, toată dorința de răzbunare se bazează pe o întrebare, la care nu există răspuns. Toată ura asta acumulată ar putea dispărea instant dacă ar exista motivul, dacă ar afla de ce s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat”, dezvăluie Adi Nartea

Este un anumit gen de serial care nu s-a mai făcut la noi. Pe TV, sigur nu a fost! Este un thriller, este povestea modernă a Contelui de Monte Cristo. Are legătură cu zona highlife a Bucureștiului”, declară George Piștereanu, interpretul lui Tibi.

Este, cu siguranță, ceva ce nu s-a mai făcut în România până acum. E ceva nou și cred că are toate șansele să fie pe gustul tuturor. Și pentru cei care iubesc acțiunea, și pentru cei care iubesc romance-ul, drama.”, spune Olimpia Melinte, interpreta personajului principal feminin.

Visul meu este ca spectactorilor să le placă serialul VLAD la fel de mult cum îmi place mie… apoi să-l iubească de-a dreptul”, declară și Jesus del Cerro, regizorul superproducției VLAD.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni