• Emisiuni
  • La Măruță
  • Selly, gest suprem pentru iubita sa! Vloggerul a spus adevărul despre cei 20.000 de euro cheltuiți lunar

Selly, gest suprem pentru iubita sa! Vloggerul a spus adevărul despre cei 20.000 de euro cheltuiți lunar

Selly, gest suprem pentru iubita sa! Vloggerul a spus adevărul despre cei 20.000 de euro cheltuiți lunar

Selly și Smaranda Știrbu sunt împreună de aproape cinci ani și se iubesc ca în prima zi. De ziua iubitei sale, tânărul i-a făcut o mega-surpriză, asta înainte de a pleca împreună în Dubai, iar imaginile au strâns rapid mii de like-uri și reacții.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Selly a vorbit despre spectacolul cu drone pe care i l-a făcut partenerei sale, cu ocazia zilei ei de naștere. Vloggerul nu a omis nici subiectul celor 20.000 de euro cheltuiți lunar, declarații care au stârnit multe controverse în mediul online.

„Lumea e mult mai interesată de cât cheltuiești tu personal pe stilul de viață vs. de cât investești în echipă, în conținutul pe care îl faci. Până la urmă acolo bag eu banii, care sunt mult mai mulți decât ce cheltui eu personal. Partea asta de investiții mi se pare mult mai importantă.

Știam că o să fie controversat faptul că am zis că cheltui între 10.000 și 20.000 de euro pe lună pentru că sunt sume foarte mari de bani. Puteam să spun că nici eu nu știu cât cheltui și nu se isca vâlva asta. Am vrut să fiu transparent și pe bune”, a spus Selly în emisiunea lui Cătălin Măruță.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni