• PRO TV
  • Secrete de frumusete pe care trebuie sa le "furi" de la fotomodele

Secrete de frumusete pe care trebuie sa le "furi" de la fotomodele

Secrete de frumusete pe care trebuie sa le "furi" de la fotomodele

Se numara printre cele mai frumoase femei din lume, asa ca e normal sa stie cele mai bune secrete de infrumusetare. Invata de la ele cum sa arati splendid cu eforturi minime.

1. Sprayaza-ti fata pentru a-ti reimprospata machiajul

Daca trebuie sa porti acelasi machiaj de dimineata pana seara, tenul tau risca sa arate incarcat si obosit. E suficient sa folosesti putina apa termala (sau, daca nu, un spray facut chiar de tine cu apa minerala) si poti arata fresh in cel mai scurt timp.

2. Ramai hidratata toata ziua

Mii de modele enumera printre secretele lor de frumusete consumarea a 2 litri de apa pe zi. Desi e un sfat pe care l-ai auzit de milioane de ori, poate ar trebui sa-l pui in sfarsit in aplicare. Pentru o detoxifiere excelenta, modelele spun ca-si incep ziua cu un pahar de apa calduta cu lamaie. N-ar fi rau sa le urmezi exemplul...

3. Foloseste uleiurile naturale

Foarte multe modele spun ca prefera sa foloseasca pentru infrumusetare uleiuri naturale, presate la rece, in locul cremelor cu multe ingrediente chimice si nesanatoase. Incearca uleiul de masline sau uleiul din nuca de cocos ca tratament al parului. Uleiul din nuca de cocos este, de asemenea, foarte bun ca crema de corp. Uleiul de argan face minuni pentru ten si usuca cosurile, iar consumul de uleiuri sanatoase in mancare este, de asemenea, foarte indicat.

4. Demachiaza-te mereu inainte de culcare

Pentru ca e important pentru ele sa arata fresh si tinere cat mai mult cu putinta, modelele insista ca niciodata nu se culca cu machiajul pe fata. Intr-adevar, acesta usuca tenul si il face sa para mai batran, pe langa faptul ca astupa porii si poate declansa aparitia acneei. Toate uleiurile mentionate mai sus pot fi folosite pe post de demachiant daca esti vreodata in pana.

Citeste continuarea articolului pe www.perfecte.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni