• PRO TV
  • Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, o nouă colaborare muzicală. Cum sună nouă lor piesă

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, o nouă colaborare muzicală. Cum sună nouă lor piesă

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, o nouă colaborare muzicală. Cum sună nouă lor piesă

Formează un cuplu și în viața privată, și în plan muzical. Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat semnează o nouă colaborare muzicală, după succesul înregistrat cu „Inimă naivă”, piesă lansată anul trecut.

După ce și-au ținut cu sufletul la gură admiratorii de pe rețelele sociale, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au risipit misterul: nu se căsătoresc, cum au crezut unii, însă au lansat o nouă piesă împreună.

Scurt și la obiect, surpriza verii se cheamă Weekend, piesă lansată sub umbrela DeMoga Music, în care a fost cooptat și trapperul Gheboasă. 

Videoclipul piesei a fost lansat pe contul de YouTube al lui Dobrincu, joi după-amiază. Cu câteva minute înainte de lansare, peste 3.000 de fani așteptau premiera.

Noua colaborare dintre Sebastian Dobrincu și Ioan Ignat este o producție DeMoga Music, la care au contribuit Marius Moga, Sebastian Dobrincu, Bianca Dragomir, Marius Ivancea (What’s Up) și Gabriel Gavriș (Gheboasă).

Ascultă piesa mai jos!



S-a muncit mult, din drag și în număr mare la piesa asta. Sperăm să vă distreze și pe voi la fel de tare”, a scris Sebastian Dobrincu pe rețelele sociale.


În februarie 2021, Sebastian Dobrincu a colaborat pentru prima dată cu Ioana Ignat, la piesa Inimă Naivă. Între timp, cei doi au pus pe picioare o relație în afara sferei profesionale.

Fotografii: Facebook Sebastian Dobrincu

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni